Manžel princeznej Eugenie v obklopení polonahých modeliek na jachte! Iba si robil svoju prácu, obhajuje ho svokra Fergie

Pravda | 04.08.2021 10:30
Jack Brooksbank Foto:
Princezná Eugenie a jej manžel, Jack Brooksbank.
Na oficiálnych záberoch pôsobia ako dokonalý pár - princezná Eugenie a jej manžel, Jack Brooksbank. Ako sa zdá, teraz má otec 5-mesačného syna doma čo vysvetľovať.

Veľa šťastia pri vysvetľovaní týchto fotografií Eugenie, Jack! S týmto titulkom priniesol Daily Mail pred pár dňami kompromitujúce zábery Jacka Brooksbanka (35), manžela britskej princeznej Eugenie. Zatiaľ, čo on sa zabával na jachte pri ostrove Capri s pohárikom v ruke obklopený modelkami, niektoré z nich boli „hore bez“, jeho manželka (vnučka kráľovnej Alžbety II.) sa doma starala o ich malého syna Augusta, ktorý prišiel na svet vo februári.

Jack Brooksbank sa ako ambasádor značky Casamigos (výrobca tequily) objavil na charitatívnom podujatí Unicef Summer Gala, na ktoré sa lístky predávali za 8 000 až 25 000 libier. Čas pred podujatím si však krátil na jachte v spoločnosti modeliek a priateľov, ako uvádza Daily Mail.

Princezná Eugenie Čítajte viac Pozrite sa! Foto najmladšieho člena britskej kráľovskej rodiny! Volá sa...

Zábery ho okrem iného zobrazujú s fľašou v ruke či pri plávaní okolo jachty v spoločnosti niekoľkých žien. Ako uvádza spomínaný portál, ktorý cituje svoj zdroj, Jack Brooksbank mal ako ambasádor značky obsluhovať koktejlový bar a rozprávať sa s prominentnými hosťami ako Katy Perry, John Legend či Heidi Klum.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Ku zverejneným fotografiám z víkendu sa v pondelok ráno v šou „The One Show Monday“ vyjadrila aj vojvodkyňa z Yorku, Sarah Ferguson, ktorá je svokrou Jacka Brooksbanka. A tá sa na jeho adresu vyjadrila v superlatívoch.

princ William, kate , svadba Čítajte viac Fergie pozvánku na svadbu Williama a Kate nedostala! Teraz, po rokoch, to pravdivo okomentovala

„Ten Jack, ktorý sa objavil na titulnej stránke, je naozaj čestný muž,“ povedala Sarah počas vystúpenia. „Je to jeden z mojich najobľúbenejších ľudí. Hovorím mu vlastne James Bond. Je to superhrdina v mojej knihe, je to skvelý otec, úžasný manžel a nikdy sa netlačí do popredia, vždy sa drží v ústraní,“ opísala mama princeznej Eugenie, ktorá v relácii bola propagovať jej novú knihu s názvom Her Heart for a Compass. Ako ďalej uviedla, fotografie vznikli pri tom, ako si „iba robil svoju prácu“, narážala pritom na fakt, že na podujatie išiel ako ambasádor značky Casamigos.

„Jacka poznám už 10 až 12 rokov, je teda ako môj syn,“ povedala. "Na Eugenie a Jacka ako na rodičov malého Augusta som naozaj hrdá.“

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ