Cruise prekvapil fanúšikov na baseballe, ešte viac jeho spoločnosť! Veď to je...

Pravda | 12.10.2021 00:00
NLDS Dodgers Giants Baseball Foto: ,
Herec Tom Cruise sa objavil na baseballovom zápase National League Division Series v San Franciscu. Prekvapením bolo aj jeho "garde". Vyrazil na zápas so synom.
Herec Tom Cruise nemá momentálne toho veľa na práci. Premiéru jeho dvoch najnovších filmov odložili a Cruise si môže dopriať vytúženú pauzu. Možno aj to bol dôvod, prečo sa počas víkendu objavil na baseballovom zápase v San Franciscu.

Každopádne, prítomnosť veľkej hollywoodskej hviezdy usadenej priamo medzi bežnými divákmi vyvolala na zápase patričný rozruch. Hoci aj s istým meškaním. Kým si totiž kamery a objektívy uvedomili, že v hľadisku sedí 58-ročná megastar, chvíľku to trvalo.

Cruisea však neprehliadli fanúšikovia, z ktorých niektorí ho filmovali smartfónmi. Ďalší sa odvážali aj krátko prihovoriť, pozdraviť ho alebo mu zapriať veľa úspechov.

V súvislosti s trojnásobným držiteľom Zlatého glóbusu však prekvapila ešte jedna vec. Reč je o spoločnosti, v ktorej si Tom Cruise vyrazil na športovú udalosť sezóny. Objektívy totiž po jeho boku zvečnili aj syna Connora Cruisa, 26-ročného adoptívneho syna, ktorého si herec adoptoval ešte v čase manželstva s Nicole Kidmanovou.

Bella Cruise Čítajte viac Dcéra Cruisa a Kidmanovej sa po čase opäť ukázala online: Rovnaká tvár, nové sú...

Keďže dnes 26-ročný Connor sa takmer nemedializuje a súkromie si stráži, tiež ho najprv mnohí ani nespoznali. Po otcovom boku sedel oblečený v športovej mikine s kapucňou a šiltovkou narazenou do čela. Jeho totožnosť však bola následne potvrdená.

Podľa informácií amerických médií majú obe adoptívne deti herca Cruisa a jeho exmanželky Kidmanovej lepší vzťah práve so slávnym otcom. Nicole Kidman si po rozvode s Cruisom vzala hudobníka Keitha Urbana a spoločne vychovávajú dve dcéry. Väčšiu časť roka trávia v herečkinej rodnej Austrálii.

VIDEO:

Video
Backgrid USA / Profimedia

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ