Affleckova ex pár dní po jeho svadbe? Na premiére v Londýne, ešte krajšia než si ju pamätáte...

Pravda | 21.07.2022 08:00
Ana de Armas Foto: ,
Herečka Ana de Armas (vpravo) pózuje s fanúšičkou na premiére filmu The Gray Man v Londýne.
Čerstvé správy o svadbe herca Bena Afflecka a Jennifer Lopezovej pritiahli pozornosť opäť aj na ich bývalých partnerov.

Herečka Ana De Armas je ženou, ktorá sa objavovala po boku známeho hollywoodskeho herca bezmála rok. Randiť začali spolu pri nakrúcaní spoločného projektu a keďže potom odštartovala pandémia, ich vzťah sa často „odohrával“ na prechádzkach s ich štvornohými miláčikmi – to bol jediný moment, keď ich paparazzovia dokázali prichytiť spolu.

Zľava: Herci Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana...
Americký herec Chris Evans pózuje fotografom.
+7Herečka Ana de Armas a herec Chris Evans.

Dvojica síce spočiatku pôsobila priam idylicky a veľmi zamilovane – v Hollywoode však podobné obrazy môžu byť ilúziou, alebo skrátka len realitou s obmedzeným trvaním. Slávni partneri sa rozišli a dnes už má každý z nich svoj nový vzťah (Ben od uplynulého víkendu aj manželstvo).

Celtics Lakers Basketball Čítajte viac Paltrow, Diddy, krásna De Armas aj drsný Rodriguez: Toto je zoznam bývalých Lopezovej a Afflecka - fakt pestrý!

Krásna Ana, ktorá sa naposledy objavila v bondovke Nie je čas zomrieť, sa však popri súkromí sústreďuje výrazným spôsobom aj na prácu. Rok 2022 by sme neskromne mohli nazvať aj rokom jej projektov. Jedným z nich je aj snímka The Gray Man, v ktorej síce sekunduje hlavnému mužskému hrdinovi v podaní Ryana Goslinga – ako tvrdia kritici, jej rola je vo filme nezastúpiteľná.

zväčšiť Zľava: Herci Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana de Armas a Chris Evans Zľava: Herci Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana de Armas a Chris Evans prezentovali v Londýne nový akčný film.

Film z produkcie Netflixu predstavili hereckí predstavitelia pred pár dňami aj v Londýne. Na veľkolepej premiére nechýbala dvojica spomenutých hercov (ktorí sa mimochodom stretli už pri práci na snímke Blade Runner 2049), doplnil ich tiež napríklad Chris Evans či Regé-Jean Page, ktorí si v snímke, nakrúcanej z veľkej časti aj v Prahe, tiež zahrali.

LA Premiere of "The Gray Man" Čítajte viac Všade paparazzi, neustále sledovanie? Affleckova bývalá Ana De Armas hovorí: Bolo to...

Samotná Armas bola, samozrejme, neprehliadnuteľná. Určite aj preto, že ako žena je v zostave hlavných hrdinov v menšine – no tiež vďaka svojej kráse a štýlu. Herečka podpísala zmluvu so značkou Louis Vuitton a práve tento módny ateliér ju oblieka aj na podujatia, akými sú premiéry či spoločenské eventy.

V Londýne sa Ana objavila v striebornej kreácii zloženej z topu pripomínajúceho brnenie a trblietavej dlhej sukne. Viac fotografií si pozrite v galérii.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ