Kráska z Rýchlo a zbesilo sa vydala, bola nádherná! A prekvapenie od manžela... dojímavá spomienka na mŕtveho kolegu

Pravda | 05.09.2022 11:27
Jordana Brewster a podnikateľ Mason Morfit Foto:
Herečka Jordana Brewster a podnikateľ Mason Morfit sa zosobášili v Santa Barbare. Nevesta sa dočkala aj veľkého prekvapenia.
Sú svoji! Herečka Jordana Brewster povedala áno svojmu snúbencovi Masonovi Morfitovi. Svadba sa konala v Kalifornii počas uplynulého víkendu.

Pôvabná tmavoláska, ktorú filmoví fanúšikovia poznajú predovšetkým ako hviezdu série Rýchlo a zbesilo, sa vydávala už druhýkrát. To jej však nebránilo, aby si obliekla očarujúci biely model šiat pre nevestu – róba bez ramienok s čipkovaným živôtikom zvýraznila šťastnej Jordane krivky, pričom od kolien nadol sa šaty rozširovali v strihu a ĺa morská panna. Ženích, ktorý bol takisto už v minulosti ženatý, si obliekol tmavomodrý smoking s motýlikom.

712266718 Čítajte viac Ako krásna Mia očarila v Rýchlo a zbesilo! Má po 40-ke a z jej postavičky v bikinách odpadnete

Hoci svadobný ceremoniál bol relatívne komorný a zúčastnili sa na ňom najbližší rodinní priatelia a príbuzní oboch manželov, pre nevestu Morfit nachystal jedno veľké prekvapenie. Ako zachytili zábery objektívov paparazzov, po svadobnom obrade čakali na mladomanželov pristavené športové autá, ktoré sa používali práve vo filmoch zo série Rýchlo a zbesilo. Jeden z nich, modrý športiak, dokonca šoféroval zosnulý herec Paul Walker, Brewsterovej kolega, s ktorým vraj mala veľmi blízky priateľský vzťah. Nielen pre nevestu, ale aj hostí tak bolo vraj pózovanie pri modrom športiaku veľmi dojímavým momentom a spomienkou na Walkera.

Video

VIDEO: Svadba Jordany Brewsterovej a Masona Morfita.

Odkaz známeho otca a hrdinu akčnej série reprezentovala na svadobnej oslave aj Meadow Walker, Walkerova dcéra, ktorá má veľmi blízke vzťahy s niekoľkými otcovými ex-kolegami. Ako sa totiž zdá, herecké osadenstvo jednej z najpopulárnejších sérií v histórii kinematografie má dobré vzťahy aj mimo pľacu a často ich utužujú návštevami.

Jordana Brewster Čítajte viac Jej bývalý povedal áno jednej z najsexi herečiek televízie! Ona? Šla do bikín a ukázala zásnubák

Na svadobný obrad a následnú hostinu dorazil napríklad aj herec Vin Diesel či jeho kolega, herec a raper Ludacris. Jordana Brewster povedala áno svojmu snúbencovi len pár mesiacov po tom, čo sa oženil jej bývalý manžel Andrew Form. Ten si vzal herečku Alexandru Daddario. S Formom má herečka dvoch synov Rowana a Juliana.

VIDEO: Najkrajšie nevesty v roku 2021

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ