Halloween neobišiel ani monacký palác! Tieto rozkošné strašidlá ukázala svetu princezná Charlene

Pravda | 02.11.2022 00:00
Nielen celebrity si počas uplynulých dní užívali oslavy sviatku Halloween. Sviatok strašidiel zavítal aj za múry monackého kniežacieho paláca.

V posledný októbrový deň sa o momentku svojich dvoch ratolestí podelila princezná Charlene, manželka monackého kniežaťa Alberta. Ich dve deti, princ Jacques a princezná Gabriella sa v rámci halloweenskych osláv zmenili na malé „strašidlá“ – kým Jacques vyskúšal kostým upíra s nabielo natretou tvárou krvavými kútikmi, jeho sestra siahla po oranžovej parochni, ktorá ladí s farbou tekvíc a obliekla si oranžovo-zelený škriatkovský kostým.

Charlotte Casiraghi Čítajte viac Najkrajšia členka monackej kniežacej rodiny? Pozrite sa na jej mamu a pochopíte, po kom zdedila krásu

Roztomilý záber, na ktorom obaja súrodenci pózujú aj s patričnými gestami, zverejnila princezná Charlene v pondelok večer. Nasledoval pritom po inom zábere detí, pochádzajúcom ešte z minulého týždňa. „Rastú tak rýchlo,“ napísala vtedy hrdá mama Charlene k momentke, na ktorej sú potomkovia monackého kniežaťa oblečení v školských uniformách.

zväčšiť Princezná Charlene  a jej dcéra Gabriella počas... Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia
719266315 Princezná Charlene a jej dcéra Gabriella počas tradičného monackého pikniku.

Rodáčka zo Zimbabwe a bývalá profesionálna plavkyňa bola niekoľko mesiacov odlúčená od svojich detí, keď sa minulý rok a časť toho terajšieho nachádzala mimo krajiny. Dôvodom malo byť psychické vyčerpanie a snaha o rekonvalescenciu.

Po návrate do Monaka sa Charlene znovu vrátila k povinnostiam manželky hlavy monackého kniežatstva, no zároveň si vraj užíva nadovšetko aj materské povinnosti. „Deti jej veľmi chýbali. Je šťastná, že môže s nimi znovu tráviť čas ako normálna mama,“ tvrdí zdroj z okolia monackej kniežacej rodiny.

Heidi Klum zamaskovaná ako gigantický červík,...
Americká celebrita Amanda Lepore na 21....
+15Miliardár Elon Musk sa na párty Heidi Klumovej...

VIDEO: Zatajované psychické problémy a iné kráľovské choroby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ