Affleck, Pine či Hemsworth! 12 hercov, ktorí šli pred kamerou donaha - kto ukázal pravú a kto prirobenú pýchu?

Pravda | 06.11.2022 00:00
Theo James Foto:
Herec Theo James na zábere v seriáli Biely lotos. O tom, či naozaj predviedol vlastný penis alebo protetickú náhradu, sa zatiaľ nevie.
Len nedávno pokojné hladiny sveta televíznych fanúšikov (a fanúšikov fešných hercov) rozvírili zábery nahého herca Thea Jamesa.

Hrdina hitu Divergencia sa vyzliekol v jednej z epizód druhej série projektu Biely lotus a ako to už v dnešnej televíznej produkcii býva, kamera zachytila naozaj všetko. Zobrazovanie nahoty s naozaj detailnými zábermi sa stalo v posledných rokoch omnoho bežnejšie a herečky, ale aj herci sú odvážnejší než kedykoľvek predtým.

Jenna Dewan Čítajte viac Vkročila do miestnosti a všetkým padla sánka! Hviezda tanečného hitu uchvátila v priehľadných šatách

Tajomstvo odvahy niektorých pánov však môže spočívať ešte v čomsi inom. Súčasné možnosti maskérov totiž využilo viacero z nich. Na čo? Protetický penis. Áno, znie to možno na prvé prečítanie bláznivo, ale faktom je, že v súčasných televíznych projektoch bolo niekoľko známych hereckých mien, ktoré využili služby maskérok a hrali kompletne nahí. Diváci pri televíznych obrazovkách však v skutočnosti videli umelé pohlavné orgány – zväčša vyrobené zo silikónu a latexu a umne primontované k skutočným intímnym partiám.

Herec Chris Pine tiež patrí do zoznamu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Chris Pine Herec Chris Pine tiež patrí do zoznamu odvážnych. Viac v galérii nižšie.

V prípade herca Thea Jamesa a jeho mužskej pýchy, ktorá vyvolala toľko komentárov na Twitteri, sa zatiaľ nevie, či išlo o pravé proporcie. Zoznam hercov, u ktorých už táto informácia prenikla na verejnosť, je však pomerne pestrý. Ktoré slávne mená teda hrali pred kamerou s „protézou“ a ktoré naozaj naostro? Zoznam priniesol portál JustJared.com.

Vy si pozrite dvanástku pánov, medzi ktorými nechýbajú ani fešáci ako Chris Pine, Eric Dane či Michael Fassbender, v našej galérii.

Herec Chris Hemsworth sa donaha vyzliekol...
Herec Paul Mescal sa v seriáli Normal People...
+10Herec Eric Dane sa vyzliekol donaha v...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ