Vkročila do miestnosti a všetkým padla sánka! Hviezda tanečného hitu uchvátila v priehľadných šatách

Benefičný večer organizácie amfAR, ktorý sa konal v Los Angeles, prilákal množstvo známych tvárí. Dámy žiarili a mnohé naozaj očarili. Jedna z nich však bola pre fotografov absolútnym magnetom.

04.11.2022 10:05
Jenna Dewan Foto: ,
Herečka Jenna Dewan si na galavečer amfAR obliekla odvážnu a priehľadnú róbu.
debata

Reč je o herečke, tanečnici a moderátorke Jenne Dewanovej – bývalej manželke herca Channinga Tatuma, ktorá sa objavila na akcii v spoločnosti svojho druhého manžela – kolegu z hereckej brandže Steva Kazeeho.

Bola to však práve Jenna, ktorá okamžite upútala pozornosť – vďaka za to patrila aj jej odvážnej garderóbe, večerným šatám z priehľadnej látky s masívnou sukňou zdobenou kohútím a pštrosím perím.

Herečka Jenna Dewan si na galavečer amfAR...
Speváčka Kelly Rowland, jej partner Tim...
+9Scout Willis na podujatí amfAR Gala Los Angeles.

Dewanovú v minulosti preslávila rola vo filme Step Up, kde sa zoznámila aj so spomenutým Tatumom. Jej láska k tancu vidieť na filmovom plátne, ale tiež na jej fyzickej forme. Hoci dnes už tancuje menej ako kedysi, jedno platí – 41-ročná rodáčka z Connecticuta je stále v ukážkovej forme a nezmenil to ani fakt, že už je dnes mamou dvoch detí.

zväčšiť Herečka Jenna Dewan si na galavečer amfAR... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jenna Dewan Herečka Jenna Dewan si na galavečer amfAR obliekla odvážnu a priehľadnú róbu.

Prvorodenú dcérku Everly, ktorej otcom je hollywoodsky fešák Tatum, vychováva primárne ona, ale s exmanželom sú dohodnutí na spoločnej starostlivosti. Dvojica sa rozišla v dobrom a dodnes tvrdia, že im ide primárne o blaho ich spoločnej dcérky. So súčasným partnerom Stevom Kazeem má brunetka syna Calluma.

Channing Tatum Portrait Session Čítajte viac Tatum nafotil najsexi zábery svojej kariéry! Naláka s nimi aj na rodinný príbeh?

Hoci v hereckej brandži pôvabná Jenna dlhší čas nemala žiadnu väčšiu príležitosť, jej tanečný background je pre ňu tiež zdrojom mediálneho záujmu a rovnako aj záujmu producentov. Ako porotkyňa účinkovala tento rok na obrazovke televízie CBS v súťažnej šou Come Dance With Me.

Ktoré krásne dámy ešte zažiarili okrem Jenny Dewanovej na akcii amfAR? Pozrite sa v našej galérii.

Video

VIDEO: Jenna Dewan na slávnostnej benefícii amfAR.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priehľadné šaty #amfar #Jenna Dewan

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...