Ladia formu? Nie, skôr ju predvádzajú... Rimes s manželom na havajskej pláži nezostali inkognito

Pravda | 24.11.2022 00:00
LeAnn Rimes a jej manžel Eddie Cibrian Foto:
Speváčka LeAnn Rimes a jej manžel Eddie Cibrian na pláži na Havaji.
Dovolenka nikdy nezaškodí. Týmto heslom sa zjavne riadi aj známy manželský pár amerického šoubiznisu - speváčka LeAnn Rimes a herec Eddie Cibrian.

Dvojicu pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov na známej pláži Waikiki havajského Honolulu. Celebritná dvojica by sa síce bola medzi turistami stratila a možno by sa ich prítomnosť zaobišla bez povšimnutia – ale práve pre reportérov s objektívmi a kamerami sa to napokon nepodarilo.

Miley Cyrus Čítajte viac Najskôr ako zbožňovaná Hannah Montana, potom nahá na demolačnej guli! Provokatérka Miley Cyrus má 30

Štyridsaťročná interpretka hitu z filmu Coyote Ugly a jej urastený manžel, ktorý budúci rok oslávi okrúhlu päťdesiatku, sa však nenechali rušiť. Spoločne sa prechádzali plážou, debatovali a užívali si chvíle bez detí.

Video

VIDEO: Eddie Cibrian a jeho manželka LeAnn Rimes na pláži.

Zdroj: Profimedia

Neboli však úplne sami, zdá sa totiž, že dovolenku na Havaji spojili aj s pracovnými aktivitami. Speváčka pred pár mesiacmi vydala svoj nový album God's Work, pričom z neho následne poslali do rádií a a na streamovacie služby aj singel Spaceship. Ten vzbudil výnimočnú pozornosť aj vďaka tomu, že jeho režisérom je práve speváčkin manžel Eddie Cibrian.

zväčšiť Herec Eddie Cibrian a speváčka LeAnn Rimes. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 172920827 Herec Eddie Cibrian a speváčka LeAnn Rimes.

Hrdina romantických televíznych filmov a reklám vraj v réžii objavil novú vášeň a už medzitým pripravili s manželkou aj ďalšiu verziu klipu. Je možné, že na Havaji vznikal vizuálny sprievod k ďalšiemu singlu.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ