Flitre, perie, holé stehná! Heidi Klum v týchto šatách šliapla poriadne vedľa. Nevydarenú voľbu urobila aj Selena!

Pravda | 11.01.2023 11:20
Heidi Klum Foto: ,
Televízna osobnosť Heidi Klum v modeli Kevin Germanier.
Úchvatné róby a očarujúce dámy na červenom koberci - ceremoniál 80. ročníka cien Zlatý glóbus ich bol plný. Ale objavili sa aj dámy, ktorých módne voľby až tak neohúrili.

Do ich čela sa podľa viacerých médií postavila napríklad aj nemecká rodáčka – modelka, moderátorka, porotkyňa a producentka Heidi Klum. Štyridsaťdeväťročná Nemka si na slávnostný večer obliekla minikreáciu z dielne dizajnéra Kevina Germaniera.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Chastain, Salma Hayek ako trblietavá Venuša a pozrite sa na hviezdu hitu Wednesday - je nádherná!

Flitrované metalické minišaty zdobila diagonálna nášivka pštrosieho peria a okrem nej model ešte odhaľoval Klumovej stehna pod transparentným pruhom látky. Výsledok však vypálil úplne opačne, ako si asi nositeľka želala. Najmä sexi šik kreácie to pôsobilo ako odevný mišmaš a Klumovej nepomohla ani úprava vlasov či líčenie.

zväčšiť Herečka a speváčka Selena Gomez prišla v šatách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Selena Gomez Herečka a speváčka Selena Gomez prišla v šatách Valentino Haute Couture.

Prítomnosť Heidi Klumovej v zozname najhoršie oblečených celebrít akcie však nie je asi taká prekvapivá, ako ďalšie meno. Speváčka a herečka Selena Gomez sa napríklad podľa portálu Daily Mail ocitla na neželanom zozname vďaka svojej na pohľad neforemnej kreácii Valentino Haute Couture s masívnymi rukávmi, ktorá jej nositeľke pridávala aj roky.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Tak, Oscara získava... A publikum vybuchlo od smiechu! Tu je hviezdny okamih slávnej Stiflerovej mamy na Zlatých glóbusoch

Diskutabilné však boli aj kreácie značky Dior, v ktorých sa objavili herečky Anya Taylor-Joy a Elizabeth Debicki. Modelom sa nedá uprieť luxusný materiál – otázne však je, či boli prispôsobené na mieru, lebo vo výsledku pôsobili neforemne a nesedeli dokonalo na postave.

zväčšiť Herečka Elizabeth Debicki prišla v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Elizabeth Debicki Herečka Elizabeth Debicki prišla v kreácii Christian Dior.

Pri oboch blondínkach to bola škoda, lebo zväčša patria medzi najlepšie oblečené dámy červeného koberca. Viac si už pozrite v našej bohatej galérii a nezabudnite si prečítať aj o najlepších líčeniach a účesoch z akcie.

Herečka Salma Hayek Pinault a jej líčenie a...
Herečka Michelle Yeoh a jej líčenie a účes na...
+12Herečka Michelle Williams a jej líčenie a účes...
Tom Pelphrey a tehotná  Kaley Cuoco na červenom...
Lauren Miller a  Seth Rogen na červenom koberci...
+27Manželia Felicitas Rombold a  Daniel Bruhl na...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ