Tak, Oscara získava... A publikum vybuchlo od smiechu! Tu je hviezdny okamih slávnej Stiflerovej mamy na Zlatých glóbusoch

Zlaté glóbusy poznajú svojich majiteľov, jednu sošku počas večera odovzdávala aj slávna blondínka, herečka Jennifer Coolidge (61).

11.01.2023 07:59
Jennifer Coolidge Foto: ,
Jennifer Coolidge na pódiu Zlatých glóbusov.
debata

61-ročná hviezda oceňovaného seriálu The White Lotus (Biely lotos) mala na pódiu Zlatých glóbusov odovzdať ocenenie v kategórii „mužská vedľajšia úloha v televíznom muzikáli/komé­dii/dráme“, ale ako sama priznala, lomcovala ňou veľká nervozita. Jej vystúpenie, v ktorom sa sťažovala na výslovnosť niektorých mien jej hereckých kolegov, rozosmialo hostí v hľadisku, medzi inými aj Kaley Cuoco.

Tom Pelphrey a tehotná  Kaley Cuoco na červenom...
Lauren Miller a  Seth Rogen na červenom koberci...
+27Manželia Felicitas Rombold a  Daniel Bruhl na...

„Najväčšou nočnou morou… To je v skutočnosti výslovnosť mien niektorých ľudí. Nedokážem to,“ zaznelo z jej úst. Coolidge následne vtipne opísala, aký mala problém pri spoločnej večeri vysloviť meno vedca Billa Nyea.

 Herečka Jennifer Coolidge na Zlatých glóbusoch...
 Herečka Jennifer Coolidge na Zlatých glóbusoch...
+4 Herečka Jennifer Coolidge na Zlatých glóbusoch...

Následne už na pódiu Zlatých glóbusov otvorila obálku s menom oceneného herca a vtom z jej úst odznelo: „Tak, Oscara získava… " Publikum sa okamžite rozosmialo a Coolidge sa opravila: "Och, nie, nie, počkajte, Zlatý glóbus…“. Následne sošku odovzdala Tylerovi Jamesovi Williamsovi. Ona sama si počas večera prevzala Zlatý glóbus za výkon v oceňovanom seriáli The White Lotus.

Herečka Jennifer Coolidge zostane v srdciach divákov zapísaná aj ako „Stiflerova mama“ z komédie Prci, prci, prcičky. V roku 1999, kedy komédia vznikla, zrejme ani len netušila, akú popularitu jej vedľajšia rola mamy jedného z hlavných hrdinov komédie prinesie, keď pred kamerami zvedie filmového Fincha (herec Eddie Kaye Thomas).

A nielen popularitu, ako slávna blondínka prezradila v nedávnom rozhovore pre magazín Variety. Jej vyjadrenia boli poriadne pikantné, rola v spomínanom filme jej totiž priniesla aj čulý sexuálny život. „Natáčanie tohto filmu malo toľko výhod. Myslím, že to bolo asi 200 ľudí, s ktorými by som inak nespala,“ povedala otvorene pre Variety.

Herečka Jessica Chastain v šatách Oscar de la...
Herečka Julia Garner oblečená v šatách z dielne...
+68Ana de Armas pózuje fotografom v róbe Louis...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Coolidge

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...