Jennifer Lopez si stále trúfa na priehľadné šaty! Je nádherná, ale čo robiť, keď... vedľa stojí Stiflerova mama

Pravda | 20.01.2023 00:00
Jennifer Lopez Foto: ,
Speváčka a herečka Jennifer Lopez na premiére novinky Shotgun Wedding v kreácii Valentino Haute Couture.
Aj taká megastar, akou je herečka a speváčka Jennifer Lopez, má momentálne čo robiť, aby obstála "v konkurencii" populárnej blondínky Jennifer Coolidgeovej.

Dvojica sa stretla na stredajšej slávnostnej premiére filmu Shotgun Wedding, ktorý vznikol pod taktovkou Amazon Prime. Päťdesiatdvaročná Lopez je jeho hlavnou hviezdou, spoločne s kolegom Joshom Duhamelom. Ani jeden z nich na slávnostnej premiére teda nechýbal.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Tak, Oscara získava... A publikum vybuchlo od smiechu! Tu je hviezdny okamih slávnej Stiflerovej mamy na Zlatých glóbusoch

Jennifer dorazila v kreácii Valentino Haute Couture, ktorá bola poistením faktu, že fotografi budú hviezdu cvakať ako besní. Polopriehľadný model pošívaný krištálmi a metalickými detailmi pôsobil étericky a zároveň romanticky. Pod priehľadným materiálom sa ukrývala výrazná žltá mašľa.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez na premiére...
Herečka Jennifer Coolidge na premiére novinky...
+4Herec Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari...

Mama dvoch detí, ktorá sa minulý rok vydala za herca Bena Afflecka, vyzerala očarujúco – konieckoncov, už tradične. Ale tentoraz sa musela pripraviť aj na obrovský záujem o jej staršiu kolegyňu – herečku Jennifer Coolidgeovú.

zväčšiť Herečka Jennifer Coolidge na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Coolidge Herečka Jennifer Coolidge na premiére novinky Shotgun Wedding.

Ak vám stále meno nič nehovorí, je to dáma, ktorá si v minulosti zahrala v slávnej komediálnej sérii Prci, prci, prcičky a jej postava Stiflerovej mamy takpovediac zľudovela. Coolidge však posledné mesiace slávi obrovský triumf a návrat popularity vďaka úlohe v sérii Biely lotos. Iba nedávno za výkon v nej získala cenu Zlatý glóbus, ale tiež cenu kritikov.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Pár kíl navyše? Pre Stiflerovu mamu žiaden problém! Čierna farba a tento strih vylepšia figúru aj vám...

Jej ďakovná reč, v ktorej samotná Jennifer priznáva, ako sa jej zmenil život za posledné mesiace a objavuje znovu popularitu a priazeň ľudí aj médií, sa začala šíriť po sociálnych sieťach. To ešte pridalo Coolidgeovej na náraste ďalšej priazne publika.

Je teda celkom možné, že hlavným lákadlom novinky Shotgun Wedding bude napokon obľúbená komediálna herečka v menšej úlohe. Trailer k filmu si môžete pozrieť nižšie. Rovnako ako exkluzívny rozhovor Pravdy s hviezdami seriálu Vitajte v Chippendales.

Video

VIDEO: Pozrite si aj exkluzívny rozhovor Pravdy s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ