Návrat najslávnejšieho filmového striptéra? Salma Hayek má vlastný príbeh, skoro ma zabil

Pravda | 10.02.2023 12:00
Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma Hayek Foto:
Herec Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma Hayek v scéne z filmu Magic Mike: Posledný tanec.
Aj v slovenských kinách sa od štvrtka premieta tretí a posledný film zo série Magic Mike, v ktorom hlavnú rolu stvárnil Američan Channing Tatum.

Príbeh striptéra, ktorý zažíva úspechy aj pády a snaží sa nájsť pevnú pôdu pod nohami aj správnu cestu, dostal tentoraz podtitul Posledný tanec. Naznačuje nielen posledný príbeh z dielne Tatuma a režiséra Stevena Soderbergha, ale podľa ženskej posily príbehy možno aj to, čo sa mohlo odohrať v jej prípade. Samozrejme, s humorom…

Salma Hayek a jej kolega Channing Tatum Čítajte viac Fakt si trúfla? Salma Hayek v sieťovaných šatách odhalila dokonalé telo a veľa nahej kože. Kto by veril, že má 56

Mexická herečka Salma Hayek, ktorá si vo filme tentoraz zahrala hlavnú ženskú rolu, prezradila moderátorovi Jimmymu Kimmelovi, že jedna z vášnivých scén mohla skončiť veľmi neslávne. Išlo o scénu špeciálneho osobného sexy tanca (tzv. lap dance), ktorý mal Hayekovej predvádzať jej kolega Tatum. Pri jednom z tréningov takmer došlo k nehode.

zväčšiť Herec Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma... Foto: Continental Film
Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma Hayek Herec Channing Tatum a jeho kolegyňa Salma Hayek v scéne z filmu Magic Mike: Posledný tanec.

„Bola to scéna, ktorá sa nakoniec do filmu nedostala, kde som dole hlavou a, viete, no moje nohy niekde musia byť. Lenže človek dolu hlavou tak trochu stratí pojem o priestore a smere a ja som počas skúšok takmer padla hlavou rovno na podlahu,“ prezradila Kimmelovi herečka.

251112643 Čítajte viac Áno, je to on! Sexi striptér z filmu Magic Mike na dovolenke v Európe, spoznáte ho medzi turistami?

„Channing ma držal za nohavice, lenže ja som v tom momente dostala strach, že mi ich stiahne. Vôbec som si nebola istá, či mám v tej chvíli na sebe nohavičky. Takže namiesto toho, aby som si chránila hlavu, som si rukami držala nohavice. Kričal na mňa, daj si ruky pod seba a ja mu na to, nie, nie, nie,“ opísala nakrúcanie 55-ročná herečka, ktorú vraj z rúk Tatuma „zachraňoval“ štáb.

Herečka Salma Hayek na slávnostnú premiérú...
Zľava: Režisér Steven Soderbergh, herečka Salma...
+6Tanečníci zo šou Magic Mike Live sa tiež...

„Pribehli a snažili sa ma chytiť a on mi hovorí, čo je to s tebou. A ja som mu na to len odvetila, čo je so mnou??? Veď si ma skoro zabil,“ opísala už so smiechom v televíznom štúdiu svoju skúsenosť Salma Hayek.

Dej nového filmu je pritom nabitý množstvom tanečných scén a v nich sa predvádza 42-ročný herec v špičkovej forme. Sám však priznal, že tancovať v tomto veku je úplne iné, ako keď človek tancuje ako devätnásťročný. Jedna z najvýznačnejších scén vo filme bola inšpirovaná, ako to Tatum opisuje, „priam úchvatným tancom, ktorý človeku naozaj vyrazí dych“. V tomto čísle sa použilo obrovské množstvo vody. „Pripraviť tanec vo vode je veľmi riskantné, lebo netušíte, ako veľmi sa vám práve bude šmýkať, takže toto číslo sme sa učili celé mesiace a odovzdali sme sa mu telom i dušou,“ vysvetlil. Pozrite si trailer k filmu nižšie.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ