Televízny fešák vzal na premiéru krásnu manželku. Rozdiel 23 rokov si ani nevšimnete, ona žiari, on pri nej tiež

Pravda | 12.05.2023 00:00
stamos Foto:
Herec John Stamos.
Aj slovenskí diváci si asi dobre pamätajú hviezdu sitkomu Plný dom. Fešák John Stamos mal početné skupiny fanúšičiek v Európe aj USA.

Herec, ktorý v auguste tohto roka oslávi okrúhlu šesťdesiatku, sa len nedávno objavil na verejnosti v rámci veľkolepej premiéry novinky Malá morská panna. Stamos, ktorý sa naposledy objavil v športovom seriáli Big Shot, neprišiel na premietanie novej disneovky sám. Spoločnosť mu robila manželka Caitlin McHugh.

Heidi Klum Čítajte viac Malá morská a odhalená Heidi Klum: Na premiére ako sexi motýľ, pár hodín pred ňou... stačili jej šnúrky na nahej koži

Americká modelka, herečka a knižná autorka je od svojho manžela mladšia o 23 rokov, ale vekový odstup by ste si na prvý pohľad ani nevšimli. Pri pôvabnej a rozžiarenej hnedovláske pôsobí totiž aj čoskoro šesťdesiatnik o dobrých pár rokov, ak nie dekád mladšie.

Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh. Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh.

Podľa zdrojov z okolia dvojice je vzťah Stamosa a McHughovej plný lásky, vzájomnej pozornosti, hýčkania sa a podpory. Aj to sa vraj odráža na tom, že obaja pôsobia veľmi šťastne, kdekoľvek sa objavia. Či už ide o oficiálne podujatia alebo paparazzovské momentky.

paltrow Čítajte viac Brad Pitt alebo Ben Affleck? Gwyneth Paltrow jasne odpovedala na otázku, kto z nich bol lepší milenec

Dvojica sa spoznala v roku 2016 a hrdina Plného domu o rok neskôr uviedol pre magazín People, že „na perfektnú ženu som čakal takmer jedno desaťročie a ona odrazu vstúpila do môjho života“. V staršom rozhovore však tiež priznal, že kedysi nebol najlepším partnerom. „Nebol som mojím najlepším ja. Áno, bol som pripravený na rodinu – ale nikto taký dokonalý ako Caitlin – taká čistá a nádherná osoba zvnútra – by nešla do vzťahu s mojím starým ja. Pár rokov dozadu,“ komentoval na margo toho, že aj on sa musel zmeniť.

Herečka a predstaviteľka morskej panny Ariel -...
Televízna porotkyňa a producentka Heidi Klum...
+13Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh.

V minulosti bol John Stamos ženatý sedem rokov s hereckou kolegyňou Rebeccou Romijn, ktorá sa preslávila najmä ako Mystique v pôvodnej filmovej sérii X-Men. Dvojica sa rozviedla v roku 2005. S Caitlin sa Stamos stal prvýkrát otcom, majú spolu syna.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ