Toľko hviezd nie je ani na nebi: Beyoncé, Rihanna, Kim aj Zendaya, slávne krásky prišli na Louis Vuitton. Táto šou vám vezme dych

Pravda | 21.06.2023 10:45
Beyoncé Foto:
Speváčka Beyoncé nechýbala na prehliadke pánskej kolekcie Louis Vuitton v Paríži, ktorá predstavila prvú kolekciu z pera dizajnéra (rapera a producenta) Pharrella Williamsa.
Ak by sa niekomu mohlo podariť dostať na jedno podujatie toľko megahviezd, tak by to mal byť Pharrell Williams. Slávny americký raper, ktorý debutoval v Paríži ako dizajnér, nesklamal. Prišli sa na neho pozrieť skutočné esá.

Do prvého radu prehliadky, ktorá bola skutočne veľkolepá a konala sa na parížskom moste Pont Neuf so speváckym zborom a hosťami po dĺžke celého priestoru, sa usadili slávne tváre hudobného či filmového sveta. Azda najviac pozornosti vyvolala diva Beyoncé, ktorá svoju prezentáciu na verejnosti veľmi prísne stráži a často sa vyhýba objektívom pri pózovaní pri fotostene a chce mať všetko pod vlastnou kontrolou.

Alexander Skarsgard 3 Čítajte viac Sošný Švéd zo slávnej rodiny, TikToker či hviezdy hitov Netflixu: Poznáte týchto krásavcov? Spojila ich móda

V utorňajší večer však slávna diva, ktorá je momentálne na turné, prišla s manželom Jay-Z, pozrela si prehliadku pánskej kolekcie na sezónu Jar/Leto 2024 a potom nadšene aplaudovala postojačky.

Herečka a speváčka Zendaya na pánskej...
Zľava: Natalia Vodianova, jej manžel Antoine...
+6Americká star a podnikateľka Kim Kardashian...

Pharrella Williamsa, ktorého hudobný svet pozná ako producenta či autora megahitu Happy a ktorý sa postaral aj hudobný sprievod celej prehliadky, prišla podporiť aj tehotná speváčka Rihanna s partnerom ASAP Rockym, herečka Zendaya či americká megastar Kim Kardashian. Do prvého radu sa usadili aj mená ako Jared Leto, Kelly Rowland či Naomi Campbell a mnoho ďalších. Viac si už pozrite v galérii.

zväčšiť Americká star a podnikateľka Kim Kardashian... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Americká star a podnikateľka Kim Kardashian nechýbala na prehliadke pánskej kolekcie Louis Vuitton v Paríži, ktorá predstavila prvú kolekciu z pera dizajnéra (rapera a producenta) Pharrella Williamsa.

Pre Pharrella, ktorý nie je v móde nováčikom (v minulosti spolupracoval so značkami Chanel, Moncler či Cartier), išlo o debut v úlohe šéfdizajnéra pánskej kolekcie. Podľa prvých reakcií sa zdá, že to bol skutočný úspech a triumf.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ