Sošný Švéd zo slávnej rodiny, TikToker či hviezdy hitov Netflixu: Poznáte týchto krásavcov? Spojila ich móda

Súčasná herecká elita a zároveň aj najpríťažlivejší muži súčasnosti, teda minimálne časť z nich sa zišla na veľkolepej štvrtkovej prehliadke vo Florencii. Hostiteľom bol taliansky ateliér Fendi a mesto plné umenia si nevybral náhodou.

17.06.2023 00:00
Alexander Skarsgard 3 Foto:
Herec Alexander Skarsgard prichádza na prehliadku pánskej kolekcie Fendi Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v priestoroch novej továrne FENDI Factory vo Florencii.
debata

Hoci zvyčajne sa centrom módnych prezentácií každoročne hneď dvakrát stáva Miláno, Florencia bola tentoraz pre vychýreného výrobcu kožušín a kože logickou voľbou. Práve tu sa nachádza inovatívna továreň Fendi Factory, v ktorej sa sústredí väčšina produkcie, ale aj vývoja technológií a spracovanie kože a kožušín pre potreby firmy.

LA Premiere of "Being the Ricardos" Čítajte viac Toto jej fakt spravili? Kidman hrala švédskemu fešákovi manželku, teraz bude jeho mama

Samotná prehliadka pánskej kolekcie pod ta, s trendmi a inšpiráciami na sezónu jar a leto 2024 sa priamo v továrni konala a jednotlivé modely boli aj akousi variáciou a poctou remeselníctvu, pracovným odevom aj detailom, ktoré sa práve v estetike pracovnej uniformy, úborov a plášťov či kožených záster objavujú. Samozrejme, klienti a hostia sa ich dočkali v mimoriadne luxusnej podobe.

Herec Alexander Skarsgard prichádza na...
Leonetta Luciano Fendi nemohla na prehliadke...
+22Tchajwanský herec Greg Hsu na prehliadke...

Do prvého radu, v tomto prípade jednoduchých lavíc rozostavaných priamo v továrni, si zasadli hviezdy ako Alexander Skarsgard, Jeremy Pope či Hero Fiennes Tiffin. Najmä Švéda Skarsgarda pozná dobre aj slovenský divák, urastený fešák z hereckej rodiny (jeho otcom je herec Stellan Saarsgard) naposledy zahviezdil v seriáli Boj o moc, ale na konte má aj film Tarzan či oceňovaný seriál Veľké malé klamstvá.

zväčšiť Herec a mužský ambasádor značky Fendi Nicholas... Foto: Pietro S. D'Aprano/Getty Images for Fendi
Nicholas Galitzine Herec a mužský ambasádor značky Fendi Nicholas Galitzine prichádza na prehliadku do priestorov Fendi Factory vo Florencii.

Francúzsky herec Louis Garrel, ktorého označujú za jedného z najpríťažli­vejších mužov krajiny galského kohúta, prijal pozvanie tiež. Podobne ako model Alton Mason alebo influencer Noah Beck, bývalý profi športovec a dnes najmä hviezda TikToku.

Irina Shayk Čítajte viac Panna, Levica či mokrá sexy kráska? Ruska Irina Shayk je hviezdou pláže aj reklamy na letný luxus podľa horoskopu

Na prehliadke nemohol chýbať ani Nicholas Galitzine, herecká hviezda, ktorá vďaka projektu Purpurové srdcia na Netflixe patrí medzi idoly svojej generácie. A najnovšie je z neho aj nová tvár značky Fendi. Galitzine sa stal jej mužským ambasádorom a tvárou reklamy pánskej kolekcie.

zväčšiť Francúzsky herec Louis Garrel. Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images for Fendi
Louis Garrel Francúzsky herec Louis Garrel.

Medzi hosťami akcie sa objavil aj dídžej a producent Diplo, ktorý sa po prehliadke venoval tomu, čo ovláda najlepšie. Na afterpárty mixoval hudbu a zabával hostí. Zábery zo sociálnych sietí ukazujú tiež, že organizátori si pre hostí pripravili pravé talianske pohostenie. V obrovských hrncoch sa miešali cestoviny a prúdom tieklo dobré talianske víno a prosecco. Hviezdy štvrtkovej šou z Florencie si môžete pozrieť v našej galérii, kde nájdete aj niekoľko ukážok novej pánskej kolekcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #továreň #florencia #Fendi #Diplo #Alexander Skarsgard #Louis Garrel #pánska móda #Nicholas Galitzine

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...