Minulý mesiac oslávila... tomu neuveríte! Ivana Chýlková rozžiarila StarDance, tajomstvo jej pôvabu? Predsa robiť veci s radosťou

Pravda | 24.10.2023 00:00
Ivana Chýlková Foto:
Česká herečka Ivana Chýlková na druhom tanečnom večere StarDance
Narodeniny neoslavuje od svojej dvadsiatky, ale pozornosti médií a najmä jej verných fanúšikov určite neuniklo, že koncom minulého mesiaca dovŕšila životné jubileum. Herečke Ivane Chýlkovej však roky na tvári akoby nepribúdali.

Známa česká umelkyňa sa počas uplynulého víkendu znovu postavila na tanečný parket v súťažnej televíznej šou StarDance. Nebol to však len tanečný výkon, ktorý zaujal pri obrazovkách, ale aj fotografov priamo v štúdiu, kde sa program nakrúca. Hviezda filmov ako Čas sluhov či Dědictví… doslova žiarila.

Česká herečka Ivana Chýlková na druhom tanečnom...
Česká herečka Ivana Chýlková na druhom tanečnom...
+4Česká herečka Ivana Chýlková a jej tanečný...

Plavé vlasy, dokonalá úprava a mejkap, k tomu príťažlivé nohy vytrénované mesiacmi tanca – šesťdesiatročná Chýlková vyzerala skutočne výborne. A azda najviac zafungovalo najmä to, že Chýlková si tanečnú šou užíva. Radosť z nej doslova sála.

Ivana Chýlková Čítajte viac Ivana Chýlková: Môžem si aj dupnúť, ale nechcem

Aj v rozhovore pre Pravdu pred pár týždňami hrdinka seriálu Víťaz priznala, že si tancovanie veľmi užíva. „Tancujem a odpočívam a mám pocit, že som späť v detstve. Cítim sa, akoby som chodila do nejakého krúžku, ktorý ma veľmi baví,“ priznala sa ešte začiatkom septembra.

Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika...
Iva Kubelková (moderátorka) a Martin Prágr  na...
+17Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek na...

O víťazstvo vraj Chýlkovej nejde, ale veľmi rada by si zatancovala všetky súťažné tance. „Bavilo by ma tancovať čo najdlhšie, pretože niektorý tanec vám ide horšie, niektorý lepšie, no a keď vypadnete, tak sa napríklad k tým tancom, ktoré by vám išli, vôbec nedostanete. Najradšej by som si zatancovala všetko a potom, keď aj skončím medzi poslednými, to je už úplne jedno. Ale chcela by som sa pretancovať jeseňou,“ uviedla v rozhovore pre Pravdu. Pozrieť si ho môžete aj vo videu nižšie.

Hovorili, že som arogantná, keď som povedala nie, vraví Ivana Chýlková
Video
Zdroj: Zhováral sa: Zdeno Gáfrik, Kamera: SkyShowtime

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ