Daytime Emmy pre najlepšiu drámu získal seriál Tak plynie čas

Najcennejšiu trofej zo 40. ročníka udeľovania televíznych cien Daytime Emmy, sošku v kategórii Najlepší dramatický denný seriál, získala nekonečná soap opera Tak plynie čas (1965).

17.06.2013 16:00
George Lucas Foto: ,
George Lucas.
debata

Porazila tak konkurenciu v podobe seriálov Mladí a nepokojní (1973), General Hospital (1963) a One Life to Live (1968). Z nedeľného ceremoniálu si svoju prvú cenu Emmy odniesol aj slávny filmár George Lucas za animovaný seriál Star Wars: Klonové vojny (2008), na ktorom sa podieľa ako výkonný producent. Zvíťazil v kategórii Najlepší špeciálny animovaný program. „Sme hrdí na to, že sme konečne vyhrali Emmy,“ vyjadril sa v ďakovnej reči.

Najlepším hercom v hlavnej úlohe dramatického seriálu sa stal Doug Davidson, ktorý od roku 1978 stvárňuje detektíva Paula Williamsa v Mladých a nepokojných. V rovnakej ženskej kategórii zvíťazila Heather Tom z Bohatých a pekných (1987). Tento seriál ovládol aj kategórie Najlepší herec vo vedľajšej úlohe dramatického seriálu (Scott Clifton), Najlepší scenáristický tím dramatického seriálu a Najlepší režisérsky tím dramatického seriálu. Clifton sa o víťazstvo podelil s Billym Millerom z Mladých a nepokojných. Najlepšou herečkou vo vedľajšej úlohe dramatického seriálu sa stala Julie Marie Berman z General Hospital. Cenu získala aj The Ellen DeGeneres Show, ktorá sa stala najlepšou zábavnou talkšou.

debata chyba

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....