Favoritom Stardance je Brzobohatý, možno ho ohrozí milenka

Herec, skladateľ a hudobník Ondřej Brzobohatý je podľa spoločnosti Fortuna najväčším favoritom šiestej série tanečnej súťaže StarDance, ktorá odštartuje v sobotu.

02.11.2013 12:16
StarDance - Ondřej Brzobohatý Foto:
Herec a hudobník Ondřej Brzobohatý s tanečnou partnerkou Evou Krejčířovou.
debata

Šanca na víťazstvo páru, ktorý Brzobohatý tvorí s profesionálnou tanečnicou Evou Krejčířovou, ohodnotili bookmejkeri Fortuny najnižším kurzom 2,7 : 1. Spoločnosť o tom informovala v tlačovej správe.

Druhú najväčšiu šancu na víťazstvo potom Fortuna prisudzujú Brzobohatého priateľke Taťáne Kuchařovej, ktorá bude tancovať s Janom Onderom. Ten súťaž vlani vyhral s atlétkou Katarínou Baďurovou. Na pár Kuchařová/Onder vypísala Fortuna kurz 4:1.

Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová...
Hviezdy a ich taneční partneri v šiestej sérii...
+2Hudobník a spevák Matěj Ruppert s tanečnicou...

„Nepovedal by som, že bitka na tanečnom parkete bude mať nejaký negatívny dopad na osobný vzťah jedného z najsledovanejších párov českého šoubiznisu. Krásavice a modelky to však v minulých kolách u divákov nemali ľahké, väčšiu šancu má teda charizmatický a šarmantný Ondřej Brzobohatý,“ uviedol hlavný bookmaker Fortuny Ondřej Vích.

Dodal, že sám by si stavil na hudobníka Matěja Rupperta, ktorého tanečnou partnerkou je Alice Stodůlková. „Pretože kto videl jeho tanečné kreácie v rámci koncertov Monkey Business, musí byť presvedčený, že ten chlapec má naozaj talent,“ uviedol Vích.

Pred Rupperta sa podľa hodnotenia bookmejkerov s rovnakým kurzom 6:1 zaradili sólistka na violu Jitka Hosprová a herečka Anna Polívková.

V tohtoročnej sérii StarDance sa ďalej objaví aj herec Pavel Řezníček, ktorý bude tancovať s Luciou Hunčárovou, ďalej bývalá atlétka Šárka Kašpárková s Janom Tománkom a bývalý diskár Imrich Bugár, ktorý tancuje s Jitkou Sorfovou.

Nový ročník tanečnej súťaže bude ČT opäť vysielať z barrandovského ateliéru č 8. s plochou vyše dvetisíc metrov štvorcových. Hľadisko sa v porovnaní s vlaňajškom rozšíri asi o 50 miest, sála tak tento rok pojme okolo 350 divákov. V televízii show vlani sledovalo v priemere 1,3 milióna divákov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Brzobohatý #StarDance #tip na víťazi #stávkari

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...