Víťazom štvrtej série Talentu sa stal zajakavý spevák Miro Sýkora

Znovu zabodoval spev. Vo štvrtom ročníku súťažnej šou Česko Slovensko má talent zvíťazil amatérsky spevák Miro Sýkora.

09.12.2013 11:35
Miroslav Sýkora Foto:
Spevák Miroslav Sýkora počas svojho vystúpenia v Česko Slovensko má talent.
debata (2)

Dvadsaťpäťročný Sýkora, ktorý trpí rečovou vadou, no pri speve preukazuje veľký talent a bezchybne spieva, bol jedným z ôsmich finalistov, ktorí v nedeľu večer bojovali o divácku priazeň. Napokon diváci v esemeskovom hlasovaní rozhodli, že práve on by mal byť ďalším kráľom talentovej súťaže, ktorú vysielala televízia JOJ.

„Chcel by som úprimne a z celého srdca poďakovať Pánu Bohu za to, že som tu mohol byť. I mamke, ktorá ma vždy podržala,“ uviedol dojatý Sýkora po oznámení verdiktu. Sýkorov životný príbeh, ktorý rozpovedal ešte počas kastingových kôl pri komunikácii s porotou, dojal mnoho divákov aj členov poroty. Bol to však aj spev, ktorým si mladý talent získal neskôr divácke hlasy. Jeho úspech ešte pred samotným verdiktom predpovedal aj jeden z členov poroty – moderátor Leoš Mareš.

Na druhom mieste za Sýkorom skončila cvičiteľka Alena Smolíková a jej fenka Jerry. V jej prípade ide trochu o smolu – už jedno druhé miesto získala v inej talentovej šou – ešte pred pár rokmi to bolo v markízackej Talentmanii.

Tohtoročný víťaz Česko Slovensko má talent získal finančnú odmenu 50 000 eur, luxusnú dovolenku a automobil. Okrem toho sa postaví na divadelné pódium domácej krajiny formátu Got Talent Veľkej Británie, kde svoj talent predvedie pred samotným Simonom Cowellom.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #víťaz #Česko Slovensko má talent #Miro Sýkora

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...