Dzuríková: Mafstory mi prinieslo popularitu, Pipinu ľudia spoznávajú

"Nebudem skromná, Mafstory mi priniesol popularitu. Nielen mne, všetkým účinkujúcim," priznala v rozhovore pre Pravda.sk herečka Gabika Dzuríková. S mafiánskym komediálnym seriálom nedávno oslávila vysielanie stej časti.

11.05.2009 02:00
Gabriela Dzuríková Foto:
Herečka Gabriela Dzuríková má šťastie na postavy v televízii aj v divadle.
debata

„Viete, my sme generácia hercov, ktorá nenakrúcala. Hrala som desať rokov v divadle a nepoznal ma nik iný len divadelní diváci. Ešte možno si niekto spojil s mojím menom hlas z dabingu,“ uviedla Dzuríková. „A potom odrazu, keď sme začali nakrúcať, situácia sa zmenila,“ vysvetlila herečka, ktorá sa s kolegami z Mafstory stretáva pravidelne už vyše roka. Nelezú si občas trochu na nervy?

„Neexistuje, aby sme sa vyhli všetkým sporom. Keď ste na pľaci od siedmej rána do deviatej do večera, nejaké sa vždy nájdu. Ale sú len pracovného charakteru a to sa dá využiť aj v tom, aby sme veci robili ešte lepšie,“ zauvažovala Dzuríková. „Sme len ľudia, čiže nejaké spory prídu. Ale je to veľmi dobrý pracovný kolektív, sú to profesionáli, s ktorými sa pracuje dobre,“ dodala sympatická dáma, ktorá účinkuje aj v markízackom projekte Ordinácia v ružovej záhrade.

S ktorou hrdinkou si ju viac diváci stotožňujú – vyhráva mafiánska Pipina alebo zdravotná sestrička? „Jednoznačne vedie Pipina, ale stáva sa mi aj to, že ma ľudia berú len v Ordinácii a odmietajú ma prijať ako Pipinu,“ prezradila Dzuríková. Obe postavy vníma ako veľkú výzvu. „Som veľmi rada, že som si mohla zahrať dve také diametrálne odlišné postavy. Typologické škatuľkovanie, ktoré funguje v televízii aj divadle, je veľmi silné. Takže možnosť stvárniť dve rozličné postavy bola skvelá.“

Herecké „šťastie“, ktoré ju sprevádza na obrazovke, vraj platí aj v divadle. „Mám naozaj veľké šťastie na postavy a som veľmi rada, že môj diapazóm je taký široký.“

Herečka Gabriela Dzuríková.
Moderátorka Adriana Kmotríková (vľavo) a...
+5"Tak a ty moja, čo tu chceš," znela možno...
debata chyba

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...