Buckingham porotkyňou v X Factor, do poľskej verzie mieri Farna

Zatiaľ čo televízia Markíza už o pripravovanej speváckej šou Hlas Česko Slovenska poodhalila viacero detailov, konkurenčná JOJ s X Factorom držala stále bobríka mlčanlivosti. To už neplatí

07.01.2014 12:12 , aktualizované: 17:15
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham nahrala album Where I belong.
debata (1)

Na webe Xfactor.joj.sk sa už objavila informácia, že prvou porotkyňou sa stala speváčka Celeste Buckingham. „Celeste Buckingham sa objaví v jednom zo štyroch porotcovských kresiel X Factor Slovensko. Bude obklopená medzinárodným tímom, s pomocou ktorého sa uchopí zverenej kategórie spevákov,“ citoval servera PR manažéra JOJ Michala Pilipa. Napriek tomu sa však manažment speváčky ešte vyjadruje opatrne. Zástupca Buckinghamovej Lumír Mati tvrdí, že rokovania stále prebiehajú.

Definitívne potvrdené je však účinkovanie inej známej porotkyne a mladej speváckej hviezdy – Ewy Farnej. V minulosti sa objavila v porote Superstar, tentoraz sa aj ona spojí práve s X Factorom. Nepôjde však o „česko-slovenskú“ verziu (pôvodne sme uviedli túto informáciu mylne a čitateľom sa za ňu ospravedlňujeme). Farna bude porotkyňou v poľskej verzii súťaže.

„Túto informáciu môžem potvrdiť, Ewa sa na účasť v X Factore veľmi teší. V tejto chvíli je však predčasné hovoriť o podrobnostiach,“ citoval český server manažérku speváčky Michaelu Kocourovú.

Farna je v Poľsku mimoriadne populárna a určite sa aj to podpísalo na jej angažovaní v súťaži, ktorej tvorcom je producent Simon Cowell.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #X Factor #porotkyňa #Ewa Farna

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....