Petra Marko menila vzhľad českých moderátorov. Bolo to zúfalé, vraví

Podnikateľka Petra Marko sa zviditeľnila najmä účinkovaním v Let's Dance, menej ľudí už vie, že pracuje so svojím tímom ako štylistka. Naposledy si vzala do parády moderátorov českej TV Nova.

16.01.2014 00:00
debata (1)
Podnikateľka Petra Marko s manželom. Foto: ORANGE
Petra Marko Podnikateľka Petra Marko s manželom.

„Myslím, že sa nám podarilo zrušiť hranaté saká a tridsaťcentimetrové kravaty na pánoch. Prestajlovali sa, dodržujú niektoré z tých kritérií, ktoré sme tam zaviedli, takže to je už za nami,“ vyhlásila Marko, ktorá sa bude podieľať aj na obliekaní a úprave účinkujúcich v blížiacom sa Hlase Česko Slovenska.

Na otázku, či by si zmenu nezaslúžili aj slovenské tváre z televíznej obrazovky, reagovala s úsmevom. „Je pravda, že aj v televízii Markíza sme mali pracovať na vynovení stylingu, už to bolo takmer na spadnutie, ale potom prišli rôzne zmeny, škrty rozpočtu, takže sa rozhodli to odsunúť. Myslím si však, že v Markíze to s módou nie je také zúfalé. Slovenské moderátorky sú na tom oveľa lepšie ako boli českí moderátori, čo sa týka módy. Ale, samozrejme, každý refresh by pomohol,“ vysvetlila podnikateľka, ktorá odevy pred kameru nakupuje najmä v zahraničí.

„Všetky stylingy projektov ako Superstar, Hlas Česko Slovenska, TV Nova ťaháme z Extravadanza Ltd., čiže z našej britskej pobočky – väčšinou nakupujeme v Londýne, vo Veľkej Británii,“ prezradila dáma, ktorú sme stretli na sobotňajšom Plese v opere.

Tentoraz si sama nevybrala žiadnu róbu zahraničnej značky, ale oslovila domáceho dizajnéra Marcela Holubca. „Rozhodla som sa podporiť slovenskú ekonomiku a začínam pri slovenských návrhároch. Prvý salón, ktorý som navštívila, bol salón Marcela Holubca. Tieto šaty sa mi strašne páčili, takže hneď v prvom salóne som si vybrala,“ uviedla Marko.

V dĺžke plesových príprav ju vraj predbehol manžel. Kým jej trvalo nalíčenie, úprava vlasov a oblečenie zhruba hodinku, u neho to bol vraj dlhší proces. „Môj manžel si šiel najprv kúpiť bielu kvetinku, ktorú nezohnal, takže ošklbal naše kvety v obývačke a má krásnu bielu orchideu – to mu trvalo asi hodinku,“ vysvetlila podnikateľka

„K tomu treba prirátať obliekanie morning suit, takého fraku zvláštneho, ktorý si vzal na seba, a prípravu jeho nových okuliarov. Celkovo sa teda asi pripravoval dlhšie,“ dodala s úsmevom.

Lucia Hablovičová v šatách z dielne Borisa...
Manželia Dagmar Hubová a Martin Huba.
+35Moderátor Matej Cifra, známy najmä pod...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ples v opere #Marcel Holubec #Petra Marko #styling #TV Nova #moderátori

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...