Do poroty X Faktor zasadne Sklovska aj syn Hany Gregorovej

Okolo dvoch speváckych súťaží, ktoré do jarnej vysielacej štruktúry pripravujú dve slovenské konkurenčné televízie, sa dlho utajovalo, kto si vlastne sadne do poroty. Dnes už je to známe.

29.01.2014 13:32
Sisa Sklovská Foto: ,
Speváčka Sisa Sklovská.
debata

V televízii Markíza sa rozhodli pre osvedčené tváre a jediným nováčikom sa tak stal raper Majk Spirit. Okrem neho diváci v roliach koučov uvidia starú známu Daru Rolins, Michala Davida a Josefa Vojteka. Zostavu doplní Marta Jandová, pre ktorú síce bude Hlas nový, ale porotcovanie si už odskúšala v Superstar.

Spoločne s prvými fotografiami markízackych koučov z Hlasu Česko Slovenska konečne „kápla božskou“ aj konkurečná JOJ pripravujúca na jar šou X Faktor. Meno speváčky Celeste Buckinghamovej ako členky poroty je už známe nejaký ten týždeň.

Podľa informácií zo zákulisia televízie, ktoré priniesol server Topky.sk, by ju mali doplniť Sisa Sklovska a Ota Klempíř z formácie J.A.R. Štvrtým členom X Faktoru by sa mal stať hudobník a herec Ondřej Brzobohatý – syn herečky Hany Gregorovej a zosnulého herca Radoslava Brzobohatého.

Ako sa podarí slovenským televíziám prilákať pozornosť divákov k ďalšiemu speváckemu formátu, sa ukáže už v najbližších mesiacoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Brzobohatý #X Faktor #Hlas Česko Slovenska #porota #Sisa Sklovska #nové mená

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....