Halle Berry štyri mesiace po pôrode: Vyzerá fakt božsky!

Herečka Halle Berry sa po pôrode druhého dieťaťa stiahla na čas z dosahu médií, ale už znovu začína s pracovnými povinnosťami.

31.01.2014 05:00
debata
Herečka Halle Berry na filmovom festivale v... Foto: Profimedia.sk
Halle Berry Herečka Halle Berry na filmovom festivale v Mexiku.

Štyridsaťsedemročná herečka sa objavila na filmovom festivale v mexickom Acapulce a vyzerala božsky. Len štyri mesiace po pôrode predviedla matka dvoch detí príťažlivú figúru. Hoci držiteľka Oscara sa blíži k päťdesiatke, vek akoby jej nič nehovoril. Ocenili to aj nadšení fanúšikovia v Mexiku, ktorých prišlo za hollywoodskou kráskou niekoľko stoviek.

Berry dlho nepobudne ani na materskej dovolenke, už čoskoro by mala začať nakrúcať seriál Extant, ktorý bude mať premiéru na obrazovkách v lete. Hviezda v ňom stvárni astronautku, ktorá sa vráti na Zem po ročnej misii vo vesmíre, kde bola celkom sama.

Herec Goran Visnjic. Foto: SITA/AP, Dan Hallman
Goran Visnjic Herec Goran Visnjic.

Tvorcovia projektu ohlásili, že našli Berryovej už aj seriálového manžela. Toho stvárni herec Goran Visnjic, známy ako fešný lekár zo seriálu Pohotovosť. Chorvátsky rodák tak bude súčasťou fantastickej zmeny chodu dejín, ktorú zapríčiní práve Berryovej pobyt vo vesmíre. Sci-fi seriál uvedie kanál CBS.

debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #Goran Visnjic #nový seriál Extant

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...