Čobejová so zbraňou v ruke: Máme jednu doma, trénovať som nemusela

Herečku Michaelu Čobejovú mali diváci dlho zafixovanú ako sestričku z gynekologickej ordinácie a hrdinku bitú životom. V postave, ktorú stvárnila v seriáli Vdova, vraj dostala veľkú príležitosť.

11.03.2014 00:00
Michaela Čobejová Foto:
Herečka Michaela Čobejová stvárnila hlavnú úlohu v seriáli Vdova.
debata (1)

„Som strašne vďačná a teším sa, že som to dostala. Je to že top,“ odpovedala bez váhania na otázku, čo pre ňu projekt Vdova znamená. Podľa Čobejovej je pre herečku veľmi zaujímavá možnosť stvárniť charakter, aký nie je celkom bežný. Najmä v slovenských podmienkach. „Akokoľvek sa na to pozeráme, takú silnú ženu, s toľkými situáciami, emóciami a niečo také drsné si človek často nezahrá,“ vysvetlila.

Negatívne reakcie na stvárnenie Tamary Vicenovej vraj nezaznamenala. „Alebo možno si ich nevšímam. Ale snažila som sa urobiť to čo najlepšie. Keď sa na seba pozerám, nemám až také výhrady,“ skonštatovala s úsmevom. Potvrdzuje to asi aj fakt, že sa nebojí pozerať na seba v televízii. Ba skôr naopak. „Ja si dám pohár vína s mužom, zapneme si Vdovu a máme taký príjemný večer,“ doplnila blondínka.

Málokto pritom o Čobejovej vie, že hoci pôsobí veľmi útlo a bezbranne, vôbec nemusela trénovať držanie zbrane. „Keďže my máme doma zbraň, nemusela som chodiť na špeciálne tréningy,“ prezradila herečka. „Navyše mi je to také prirodzené. Nemala som problém v zmysle, že by som so zbraňou vyzerala komicky. Používam to len ako predĺženú ruku svojich emócií,“ zavtipkovala si Čobejová. „Áno, ja som veľmi impulzívny človek,“ dodala ešte na konštatovanie, že si asi teda na ňu treba dávať pozor.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rola #zbraň #charakter #vdova #Michaela Čobejová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...