Hviezda Girls kašle na drzého novinára. Znovu hore bez v seriáli!

Herečku a autorku scenára úspešného seriálu Girls Lenu Dunhamovú pred časom zaskočil novinár na tlačovej konferencii, keď ju požiadal, aby sa prestala pred kamerami odhaľovať. Počúvať ho však očividne neplánuje.

13.03.2014 00:00
debata (1)
Herečka Lena Dunham v jednej z posledných... Foto: Profimedia.sk
Lena Dunham Herečka Lena Dunham v jednej z posledných epizód seriálu Girls.

Hrdinka projektu HBO, ktorý sa momentálne vysiela na obrazovkách už v tretej sérii, sa aj v jednej z posledných epizód objavila obnažená. Na prvý pohľad ju možno nespoznáte, má na hlave totiž plavú parochňu. Sexi kostým, ktorý v rámci scénky testuje s priateľom, však poprsie nezakryl a Dunham si tak môže pridať do zoznamu ďalšiu nahú scénu v Girls.

Keď sa začiatkom januára herečka objavila na tlačovej konferencii k novej sérii, zostala zaskočená otázkou jedného z novinárov, ktorý nechápal, prečo je v seriáli toľko nahoty a prečo sa vyzlieka práve herečka, ktorá nemá príťažlivú postavu. „Vyvádza ma to z miery,“ uviedol vtedy a prekvapil protagonistky aj svojich kolegov.

Sama Dunham sa však nenechala vyviesť z miery. „Je to realistické vyjadrenie,“ komentovala herečka. „Pochopila som, že sa vám nepáčim. Ale viete čo, je to len váš problém,“ odkázala mu z vyvýšeného pódia.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Lena Dunham #Girls #ďalšia nahá scéna

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...