Jandová padla pri jej speve na kolená! Aj vám možno padne sánka...

V speváckej šou sa už ukázalo množstvo talentovaných spevákov, ale aby porotcovia padali k ich nohám, to sa často nevidí.

08.04.2014 19:00
Marta Jandová a Eliška Mrázová Foto:
Porotkyňa Marta Jandová (vpravo) sa klania Eliške Mrázovej - súťažiacej, ktorá ohúrila porotu svojím vystúpením a predovšetkým výnimočným hlasom.
debata

Česká speváčka Eliška Mrázová, ktorá zavítala na kasting markízackej šou, však podobný moment zažila. Keď totiž spustila svoju netradičnú reggae verziu skladby Set fire to the rain od Adele, razom zaujala porotu. Svoje kreslá do prvých pár sekúnd obrátil Majk Spirit, Michal David aj dámska dvojica v zložení Dara Rolins a Marta Jandová.

Druhá menovaná sa dokonca nechala vystúpením talentovanej Češky, ktorá si na pomoc vzala dokonca ukulele, tak uniesť, že opustila svoje miesto a sadla si k jej nohám.

Výkon pôvabnej blondínky porotcovia ospievali chválami. Otázne už len zostáva, pre ktorého kouča sa rozhodla mladá slečna. To diváci uvidia v stredu večer v ďalšom kastingovom zostrihu Hlasu Česko Slovenska. Vystúpenie Mrázovej si však už teraz môžete pozrieť vo videu vyššie na Pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Jandová #Hlas Česko Slovenska #Eliška Mrázová #padla na kolená

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...