Čistky v Ordinácii? Mokrý o rolu doktora Suchého zrejme nepríde

Víťaza tretej série Let´s Dance si Markíza z populárneho seriálu zrejme nepustí.

02.07.2009 11:01
Juraj Mokrý Foto:
V Ordinácii v ružovej záhrade zostane.
debata

Nový autorský tím Ordinácie v ružovej záhrade pripravil o seriálový život hneď niekoľko postáv. Víťaz tretej série Let´s Dance, Juraj Mokrý, bude zmien zrejme ušetrený a o epizódnu rolu doktora Suchého sa báť nemusí. Markíza si ho zo seriálu nepustí. „Momentálne mesiac prázdninujeme a od augusta sa opäť začne nakrúcať. Presný rozpis natáčacích dní ešte nepoznám, ale podľa mojich informácií by sa úloha doktora Suchého mala objaviť aj v štvrtej sérii,“ tvrdí Juraj Mokrý.

V seriáli v uplynulej sezóne skončila napríklad herečka Elena Podzámska. Sama však pre Pravda.sk povedala, že jej postava je v kóme a možno sa tým pádom na obrazovky opäť niekedy v budúcnosti vráti. Vzhľadom na to, že Podzámska získala významnejší part v projekte Panelák konkurenčnej JOJ.ky, je to však nepravdepodobné.

V populárnej seriálovej Ordinácii sa však diváci od jesene už nestretnú s Ivanou Kuxovou, predstaviteľkou zdravotnej sestry Alžbetky. Dni má zrátané aj Naďa Uličná, ďalšia „sestrička“. Tvorcovia údajne už nerátajú ani s Monikou Hilmerovou. Nič podobné herečka zatiaľ nepotvrdila. V jej prípade by však mohlo ísť skôr o prestávku – Hilmerová čoskoro porodí prvého potomka a sústredí sa viac na materské povinnosti.

debata chyba

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....