Havlová si v seriáli TV Prima nezahrá, nedohodla sa. Kto ju nahradí?

Dagmar Havlová sa napokon neobjaví v pripravovanom seriáli televízie Prima Všetky moje lásky.

16.06.2014 15:51
Dagmar Havlová Foto: ,
Herečka a bývalá česká prvá dáma Dagmar Havlová.
debata

Producent seriálu, spoločnosť Orbis Pictures film, a agentúra Dili, ktorá herečku zastupuje, sa nedohodli na finálnom znení zmluvy. Oznámila to v pondelok televízia. V hlavnej úlohe Havlovú tak nahradí Veronika Žilková.

Dôvodom preobsadenia podľa televízie neboli finančné podmienky, ale nároky na použitie mena a ďalších osobnostných práv Havlovej. „Mrzí nás, že sa producent seriálu a pani Havlová nakoniec nedohodli. Ale v medziobdobí sme intenzívne hľadali porovnateľnú hereckú hviezdu, ktorej by rola vo Všetkých mojich láskach sedela, a máme veľkú radosť, že sme sa dohodli práve s Veronikou Žilkovou,“ uviedol programový riaditeľ Prima Group Roman Mrázek.

Televízia je presvedčená, že Žilková v seriáli uspeje, hoci pôvodne bola rola „doslova šitá na telo“ Havlovej. „Veronika je skvelá herečka a vieme, že práve ona je tou prvotriednou hereckou osobnosťou, ktorá dokáže skĺbiť humorné aj dramatické momenty v krásnej hlavnej úlohe Márie. Rovnako ako v prípade pani Havlovej nás teraz najskôr čaká natáčanie pilotného dielu,“ dodal Mrázek.

Prima v uplynulom mesiaci oznámila niekoľko seriálových noviniek. Prvý z nich, Svadby v Benátkach, začne vysielať v nedeľu 29. júna. Ďalším pripravovaným titulom je seriál Vinári.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Dagmar Havlová #Všechny moje lásky #Veronika Žilková #preobsadenie

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...