Víťazkou Hlasu je Lo Hrůzová, dostane 80-tisíc eur aj koncert s Kabátom

Aj druhá tohtoročná spevácka šou má svojho víťaza. V Hlase Česko Slovenska v stredu večer zvíťazila Češka Lo Hrůzová.

19.06.2014 07:09 , aktualizované: 07:40
Lo Hrůzová Foto:
Víťazka Hlasu Česko Slovenska Lo Hrůzová bola z verdiktu šokovaná.
debata (3)

Dvadsaťštyriročná speváčka s pohnutým životným osudom a neortodoxným vystupovaním pred kamerami sa stala kráľovnou druhého ročníka speváckej súťaže, ktorú spoločne vysielala TV Markíza a česká TV Nova. V stredajšom superfinále tak zverenkyňa rockera Pepu Vojtka porazila dve Vendulu Příhodovú z tímu Michala Davida, Andreu Holú z tímu koučiek Dary Rolins a Marty Jandovej a Martina Císara z tímu Majka Spirita.

Víťazka Hlasu Česko Slovenska Lo Hrůzová bola z...
Súťažiaca Lo Hrůzová so svojím koučom Pepom...
+17Vendulu Příhodovú označili viacerí koučovia za...

„Dúfam, že si to zaslúžim. Nechcem nič hovoriť, len ďakujem,“ odkázala šokovaná Hrůzová po oznámení verdiktu diváckeho hlasovania. Divákov si možno získala aj svojou trémou a nervozitou na pódiu – hoci mala imidž drsniačky, akonáhle sa spustili prvé tóny skladby, mikrofón v ruke sa jej viditeľne triasol. Jednotlivé skladby však zaspievala počas večera na jednotku a po vystúpení s pesničkou Golden Eye od Tiny Turnerovej jej kouč Vojtek vyhlásil, že je jediná, ktorá si naozaj vyhrať zaslúži.

Napriek tomu, že proti jeho slovám začali ďalší kolegovia protestovať, možno práve to posilnili divákov pri hlasovaní za 24-ročnú dámu, ktorá v minulosti odišla z domu a žila istý čas na ulici.

V celkovom poradí skončila na striebornej priečke už spomenutá Příhodová, bronz pripadol jedinému chlapcovi vo finále Císarovi. Drobná, no energická Andrea Holá skončila štvrtá.

Víťazka Hlasu Česko Slovenska pocestuje na dovolenku do Egypta a od televízie by mala získať finančnú výhru vo výške 80-tisíc eur. Či peniaze investuje do rozvoja svojej hudobnej kariéry, alebo na iné aktivity, sa ukáže časom. Isté však je, že na pódiu ešte ľudia Hrůzovú uvidia. Okrem stredajšieho víťazstva totiž dostala aj možnosť vystúpiť s kapelou Kabát na veľkom koncerte o pár týždňov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #víťaz #Hlas Česko Slovenska #Lo Hrůzová #superfinále

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...