Nová profesia? Vacvalová dostala rolu vo filme. Takto to ešte nezažila

Slovenská moderátorka a humoristka Elena Vacvalová si zahrá v českom filme Andílek na nervy, ktorý by sa mal do českých kín dostať 16. apríla 2015.

21.07.2014 06:00
vacvalova markiza Foto:
Moderátorka Elena Vacvalová.
debata

Podľa informácií denníka Nový čas päťdesiatšesťročná vyštudovaná žurnalistka stvárni v komédii tvrdú, no spravodlivú sociálnu pracovníčku. Do projektu si ju podľa Nového Času vyhliadol sám režisér Juraj Šajmovič ml. a úlohu v ňom jej ponúkol bez konkurzu. „Oslovila ho typologicky a svojím vystupovaním. Videl ju v relácii na Markíze. Bolo to bez konkurzu,“ prezradil nemenovaný člen štábu.

„Je to vedľajšia rola. Mám za sebou dva filmovacie dni a ešte nejaké tri pred sebou v auguste. Takúto klasickú filmovačku som ešte nezažila a musím uznať, že si to ozajstné herecké, a vôbec filmárske remeslo vážim oveľa viac,“ vyjadrila Vacvalová, ktorá si herectvo vyskúšala aj v snímkach Hazard (1995) a Šesť statočných (1999).

Elena Vacvalová je známa predovšetkým vďaka spolupráci s Oliverom Andrásym. Dvojica sa spolu objavovala v televíznych reláciách ako Čo dokáže ulica, projekte Dereš či Aj múdry schybí. Poslednú menovanú reláciu v súčasnosti uvádza moderátorská dvojica Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marcel Forgáč.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Elena Vacvalová #Andílek na nervy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....