Konečne! Hviezdy Teórie veľkého tresku sa dohodli s producentom

Jim Parsons, Johnny Galecki a Kaley Cuoco by vraj mohli na základe nových zmlúv v nasledujúcom období zarobiť po 90 miliónov dolárov (približne 67,05 milióna eur).

05.08.2014 14:00
Jim Parsons Foto: ,
Záber na hercov Jima Parsonsa (vpravo) a Simona Helberga zo seriálu Teória veľkého tresku.
debata

Trojica hlavných hviezd komediálneho seriálu Teória veľkého tresku (2007) sa už dohodla na nových zmluvách. Zatiaľ čo Jim Parsons, Johnny Galecki a Kaley Cuoco už podľa webovej stránky magazínu The Hollywood Reporter svoj boj vyhrali, Simon Helberg a Kunal Nayyar ešte stále rokujú s predstaviteľmi Warner Bros. Television. Očakáva sa však, že do konca tohto týždňa budú mať zmluvy hotové aj oni.

Na pokračovaní sitkomu, ktorý by mal na obrazovkách zotrvať ešte minimálne ďalšie tri sezóny, by tak mohli začať pracovať v stredu. Herci sa mali na pľac pôvodne vrátiť v stredu 30. júla, no keďže sa s Warner Bros. Television nedokázali dohodnúť na nových podmienkach, s produkciou sa nezačalo. Platnosť ich doterajších zmlúv sa pritom skončila v máji, s koncom siedmej série. Zatiaľ nie je jasné, či odloženie spôsobí, že nestihnú nakrútiť zvyčajných 24 epizód, no ak by meškanie nepresiahlo týždeň, zrejme stratený čas postupne dobehnú.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #zmluvy #Teória veľkého tresku

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....