Jamie Dornan ako krutý vrah? Jeho krása ho takmer pripravila o rolu

Herca Jamieho Dornana si mnohí spájajú s úlohou Christiana Greya v spracovaní knihy Päťdesiat odtieňov sivej. Veľa divákov však nevie, že svoj talent ukázal pri postave celkom iného charakteru.

13.10.2014 09:30
Herec Jamie Dornan v seriáli The Fall. Foto:
Herec Jamie Dornan v seriáli The Fall.
debata

V úspešnom kriminálnom seriáli The Fall stvárnil totiž Dornan masového vraha, ktorý si žije zdanlivo obyčajný život ako starostlivý otec rodiny. Jeho seriálová kolegyňa Gillian Anderson prezradila, že pôvodne ho nechceli obsadiť pre jeho príťažlivý vzhľad. „Hľadali niekoho, kto nebude taký atraktívny ako Jamie,“ uviedla pre The Hollywood Reporter. Na kastingu sa však podľa nej ukázalo, že 33-ročný Dornan je ten správny človek pre seriálovú rolu masového vraha s tvárou fešáka z reklamy.

„Počas procesu príprav sme si uvedomili, čo to spraví s divákom. Ako to bude psychologicky pôsobiť,“ uviedla Anderson, ktorá mladšieho kolegu pochválila ako muža bez rozmarov či pýchy. Uviedla tiež, že sa veľmi teší na to, ako sa ujme svojej úlohy v spomenutom filme Päťdesiat odtieňov sivej. Ten bude mať premiéru vo februári 2015 – presne v deň sviatku zamilovaných, teda 14. februára.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #rola #vrah #Jamie Dornan

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...