Seriály lákajú aj najväčšie hviezdy. Do Farga mieri Kirsten Dunst

Americká herečka Kirsten Dunst si zahrá v pripravovanej druhej sezóne miniseriálu Fargo (2014).

12.12.2014 16:05
debata
Herečka Kirsten Dunst na akcii Coach Backstage... Foto: SITA/AP, John Shearer
Herečka Kirsten Dunst na akcii Coach Backstage Rodeo Drive. Herečka Kirsten Dunst na akcii Coach Backstage Rodeo Drive.

Tridsaťdvaročná rodáčka z New Jersey stvárni kozmetičku Peggy Blomquist. V úlohe jej manžela Eda sa predstaví Jesse Plemons, známy napríklad zo seriálu Perníkový tatko. Dunst a Plemons sa tak pridal k už skôr oznámenej dvojici Jeffrey Donovan a Rachel Keller.

Seriál Fargo nakrútili na motívy rovnomennej snímky bratov Joela a Ethana Coenovcov z roku 1996. V desať­dielnej prvej sérii účinkovali Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks či Martin Freeman. O scenár sa postaral Noah Hawley, pričom na produkcii sa podieľali aj spomínaní Coenovci.

Druhá séria bude prequelom filmu aj prvej sezóny a bude sa odohrávať v roku 1979 v Sioux Falls v Južnej Dakote a Luverne v Minnesote. Samotný film sa pritom odohrával v roku 1987. Hlavnou postavou bude mladý Lou Solverson, ktorý sa krátko predtým vrátil z vojny vo Vietname. Solversona stvárnil v prvej sérii spomínaný Keith Carradine. Kto si ho zahrá v druhej sezóne, zatiaľ nie je známe.

Druhá séria bude mať desať dielov a nakrúcať ju začnú v januári v kanadskom Calgary. Na americké televízne obrazovky by sa mala dostať na jeseň budúceho roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Fargo #seriál #rola #Kirsten Dunst

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...