Kidman natrela slávneho moderátora. Chcela s ním randiť, odišla zhrozená

Skutočne vtipnú historku z minulosti vytiahla pred zrakmi divákov v štúdiu aj pri televízii herečka Nicole Kidman počas návštevy talk-šou Jimmyho Fallona.

08.01.2015 10:00
Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman.
debata

Štyridsaťsedemročná hviezda prišla pôvodne do štúdia propagovať svoj nový film Paddington, ale úvod rozhovoru patril spomienkam na to, že sa s moderátorom stretli už v minulosti. Najprv dostal priestor Fallon, ktorý si zaspomínal, aká bizarná bola príhoda pri ich prvom strtenutí. Vtedy mu vraj zavolal kamarát, ktorý k nemu viedol Kidmanovú. Fallon bol vraj v šoku a nevedel, čo robiť. Vôbec mu pritom nedošlo, že držiteľka Oscara je otvorená aj možnostiam na rande. Ich spoločný známy jej vraj vtedy tvrdil, že sa Fallon chce stretnúť a ona bola v tom čase bez partnera. Mala pocit, že to bude ponuka na rande.

„Tak som do toho šla a ty si tam sedel v bejzbalovej čapici a tváril si sa akoby nič. Dokonca si ani nič nepovedal. Bolo to len niečo ako: Nazdar, hm, hmmm,“ začala opisovať herečka svoju verziu spomienok. „A potom si zapol videohru alebo niečo také a ja som si hovorila, bože, toto je fakt zlé. Prisahám, že si za hodinu a pol skoro nič nepovedal a ja som si pomyslela, že fakt nemáš záujem a že to je ponižujúce,“ pokračovala pred zahanbeným moderátorom Kidman. Dodala ešte, že potom sa rozhodla odísť a v duchu si hovorila, že možno je Fallon gay. To už sa známy spíker zložil pod svoj moderátorský stôl a publikum nešetrilo smiechom.

Dvojica sa vraj odvtedy nikdy nestretla – prvýkrát sa tak stalo práve počas nakrúcania epizódy Fallonovej talk-šou. Herečka je však už momentálne vydatá za hudobníka Keitha Urbana a Fallon je tiež ženáč. Obaja sa napokon na humornej historke z minulosti zasmiali a nedokázali prestať robiť si z nej žarty až do konca Kidmanovej návštevy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Jimmy Fallon #trápna situácia #Nicole Kidman #príhoda #spomienka

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...