Najsexi muž sveta pod prúdom vody! Mokrá košeľa a svaly vo výhľade

Najsexi muž sveta - herec Chris Hemsworth potešil určite tisícky svojich fanúšičiek a fanúšikov poslednou návštevou v štúdiu Jimmyho Fallona.

15.01.2015 00:00
Herec Chris Hemsworth. Foto: ,
Herec Chris Hemsworth.
debata

Tridsaťjedenročný herec, ktorého preslávila rola Thora, sa v štúdiu ocitol zoči voči moderátorovi v jeho tradičnej kartovej hre, pri ktorej sa pozvaný hosť a Fallon navzájom oblievajú vodou, ak si jeden z nich vytiahne nižšiu kartu.

Z pripravených pohárov vody sa obom pánom ušlo niekoľko, pričom publikum v štúdiu dianie hlasno komentovalo a sprevádzalo potleskom či pokrikmi. Záver sa však niesol v znamení scény ako vystrihnutej z filmu Magic Mike. Svalnatý Hemsworth v premočenej košeli sa postavil a nechal svojho hostiteľa, aby ho pokropil vodnou pištoľou. Začal pritom tiež napodobňovať tanečné pohyby akoby bol v striptízovom klu­be.

Herec, ktorý je prostredným bratom z hereckého súrodeneckeho tria, si minulý rok dal prestávku vo filmovaní, aby sa mohol venovať rodine – je už dvojnásobným otcom a jeho manželkou je španielska modelka a herečka Elsa Pataky.

Tento rok však do kín prídu až tri jeho očakávané snímky. Prvou je akčný Blackhat, po ktorom nasledujú Avengers: Vek Ultrona a snímka V srdci mora. Hemsworth by mal tiež začať nakrúcať voľné pokračovanie filmu Snehulienka a lovec, v ktorom dostane viac priestoru – film má pracovný názov Lovec.

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #tanec #Chris Hemsworth #Jimmy Fallon #šou #najsexi #mokrá košeľa

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...