Dano Dangl: V televízii má každý program svoju životnosť

Dana Dangla vnímali diváci najmä ako herca a sprievodcu zábavnou reláciou Partička. Minulý rok prekvapil ako producent.

23.01.2015 10:00
Herec a humorista Dano Dangl a jeho krásna... Foto:
Herec a humorista Dano Dangl a jeho manželka Beáta.
debata

Film 38 o zosnulom hokejistovi Pavlovi Demitrovi sa dočkal veľkého komerčného úspechu, no zaujal aj kritiku. " Vždy je to o idee a nápade, lebo nemá zmysel robiť veci len preto, že by sa patrilo. Film 38 sme chystali strašne dlho. V podstate dva a pol roka," prezradil Dangl. Aj preto vraj nerád hovorí o nových projektoch, hoci jeden taký už rieši niekoľko mesiacov. „Sme v štádiu prípravy novej veci zhruba trištvrte roka. Máme jeden dobrý námet, jeden výborný námet, rýdzo slovenský a veľmi sa na to teším, ak sa to podarí. Nerád však hovorím dopredu, kým nie je projekt naozaj úspešne dokončený,“ dodal producent.

S už spomenutou Partičkou (a Danom Danglom tiež) sa mohli ešte pred pár mesiacmi stretávať českí diváci. Zábavný formát sa však po niekoľkých rokoch skončil. „Všetko má svoju životnosť a vyzerá, že aj českej Partičke životnosť došla. Je mi to ľúto, netvrdím, že nie. Emocionálne nie je jednoduché hodiť za hlavu štyri roky práce. Ale takto to je a beriem to ako fakt,“ komentoval Dangl. Vyjadril sa však, že práve „partičkovskou“ cestou by sa chcel uberať pri tvorbe ďalších zábavných projektov.

„Nechcel by som písať ďalší sitkom, to by ma nemotivovalo,“ vysvetlil. „Partička bola výnimočná tým, že išlo o iný typ relácie – akési do televízie prenesené divadlo. Ja budem hľadať formy tohto smeru,“ podotkol Dangl, ktorý má pocit, že napriek novým projektom je na slovenských obrazovkách zábavy stále málo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #projekt #zábava #Dano Dangl #produkcia #Partička

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....