Seriálová kráska Millerová vyzerá na 18! Nik neverí, že má doma syna

Slovenskej herečke Petre Millerovej mnohí hádajú o viac ako desať rokov menej.

04.02.2015 00:00
Petra Millerová Foto:
Petra Millerová so synom Teom.
debata

„Všetci si o mne myslia, že mám osemnásť. Keď sa dozvedia, že mám osemročné dieťa, tak mi to nikto neverí,“ povedala v rozhovore 31-ročná rodáčka z Bratislavy. „Nedávno som spievala v reklame a normálne som nechápala, keď mi volal známy, že ’skoro som ťa nespoznal, si tam taká stará a seriózna’,“ zasmiala sa herečka. „Ľudia si totiž často myslia, že som len staršia sestra svojho syna,“ dodala.

Sympatická tmavovláska v súčasnosti nakrúca ďalšie diely úspešného seriálu Panelák. Na novú sériu sa podľa vlastných slov veľmi teší. „Teším sa, čo sa zasa bude diať. Už som sa v rámci seriálu so všelikým zaplietla, tak uvidíme, čo príde teraz. Mám takú vďačnú postavu, robím tam všetkým dobrú náladu,“ poznamenala Millerová, ktorá v seriáli stvárňuje vedúcu supermarketu Lenku.

Herečka Petra Millerová.
Herečka Petra Millerová. Herečka Petra Millerová.

Okrem herectva a starostlivosti o syna Tea sa mladá matka venuje tiež príprave piknikov. „Ľudia si cezo mňa môžu objednať košíčky alebo naaranžovať piknik v prírode. Robím to aj pre firmy,“ predstavila svoj biznis. „A ešte som začala organizovať svadby,“ podotkla.

V blízkej dobe si podľa vlastných slov zahrá tiež v nových dieloch seriálu Kolonáda. „Aj na to sa už veľmi teším,“ prezradila na záver dáma, ktorú diváci môžu poznať aj z Horúcej krvi.

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Panelák #mladosť #Petra Millerová #nové diely

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...