Tréner z Tanca snov: Ktorá z jeho známych zverenkýň je najšikovnejšia?

Tanečníci Tomáš Uváček a Martina Reiterová majú pod palcom až päť tanečných párov. Na parkete tak trávia dvanásť hodín denne.

10.03.2015 15:16
Tanec snov Foto:
Súťažiaci šou Tanec snov.
debata

Tanečníci Martina Reiterová a Tomáš Uváček majú pod taktovkou až päticu tanečných párov z Tanca snov. A ako opisuje Uváček, je to poriadna drina. „Na tanečnom parkete trávim denne dvanásť hodín. Okrem toho, že trénujem páry, venujeme sa aj našej tanečnej kariére plus pracujeme aj ako inštruktori v tanečnej škole Dansovia,“ hovorí.

Spolu s Martinou Reiterovou majú pod dohľadom známe tváre ako Andreu Heringovú, Dianu Mórovú, Ivanu Christovú, Rakbyho a Adrianu Kmotríkovú spolu s ich tanečnými partnermi. A hoci obaja tréneri už majú za sebou jednu tanečnú šou, predviedli sa v Let's Dance číslo päť ako partneri Patrika Švajdu a Katky Knechtovej, táto šou je špecifická. „Už len tým, že trénujeme až päť tanečných párov a každý je špecifický,“ hovorí Uváček, ktorý zároveň prezrádza, ako sa mu s jeho zverencami komunikuje: „Keď vidím, že to niekomu naozaj nejde, som diplomatický a snažím sa ho povzbudiť, aby nestratil motiváciu. Naopak, ak zasa vidím, že niekto na to má, ale nesnaží sa, dokážem byť aj tvrdý. Či je známy alebo nie.“

Diana Mórová a Janko.
Lukáš Latinák a Natália.
+6Rakby (Ramón Beňo) a Veronika.

Spomedzi svojich zverencov chváli najmä Dianu Mórovú. „Jednoznačne má tanečný talent, vie sa hýbať a navyše, má za sebou už tanečnú šou. Takže vie, čo môže od tréningov očakávať. A výhodou je aj to, že ako herečka hudbu naozaj počuje,“ opisuje.

Ako zdôrazňuje, aj najväčší profesionál sa môže pomýliť či spanikáriť počas priameho prenosu. „Na skúške môže všetko vyjsť bez jedinej chybičky aj stokrát za sebou, ale keď príde priamy prenos, zrazu sa všetko pokazí. Aj to sa občas stane, takže pred každým priamym prenosom tréma určite je,“ dodáva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #tréneri #Tanec snov #tanečné dvojice

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...