Potvrdené! Najmilovanejšia televízna šou Ameriky o rok skončí

Talentová súťaž American Idol sa skončí 15. sezónou. Informáciu v pondelok potvrdili zástupcovia televízie FOX, ktorá začala vysielať šou v roku 2002.

12.05.2015 15:15
Keith Urban, Jennifer Lopez a Harry Connick, Jr. Foto: ,
Zľava: Keith Urban, Jennifer Lopez a Harry Connick, Jr. budú porotcami aj v záverečnej - pätnástej sezóne súťaže American Idol.
debata

Posledná sezóna sa dostane na obrazovky na budúci rok a mala by priniesť niekoľko prekvapení. Moderátorom bude opäť Ryan Seacrest, do porotcovských kresiel zasadnú Jennifer Lopez, Keith Urban a Harry Connick Jr., pričom sa možno ukážu aj ich predchodcovia Randy Jackson, Simon Cowell či Paula Abdul.

„Užili sme si veľa zábavy – ja, Paula, Randy, Ryan a nemôžeme zabudnúť na Briana (Brian Dunkleman bol spolumoderátorom prvej sezóny, pozn. SITA). Ďakujeme fanúšikom, že sme mohli pripraviť výborné šou a nájsť úžasných umelcov. Televízia Fox riskuje a chce vytvoriť novú šou a ja sa jej chcem poďakovať za príležitosť, ktorú nám dala. Boli to skutočne skvelé časy,“ uviedol pre americký týždenník People 55-ročný Simon Cowell, ktorý bol porotcom American Idol v rokoch 2002 – 2010 a v súčasnosti so spomínanou televíziou rokuje o talentovom projekte La Banda.

Súťaž American Idol sa objavila na obrazovkách v júni 2002. Medzi najznámejších víťazov a víťazky patria napríklad David Cook, Kris Allen, Kelly Clarkson, Carrie Underwood alebo Jordin Sparks. V porotcovských kreslách sa objavili napríklad aj Ellen DeGeneres, Steven Tyler, Mariah Carey alebo Nicki Minaj.

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #American Idol #Fox #15. sezóna #potvrdenie

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...