Legendova sexi manželka opäť útočí: Plným (a kypiacim) dekoltom

Za posledné mesiace sa z modelky Chrissy Teigenovej stala celebrita prvej veľkosti. Asi preto nikoho neprekvapí, že už čoskoro sa objaví ako jedna z moderátoriek novej televíznej šou.

06.08.2015 00:00
Chrissy Teigen Foto: ,
Modelka Chrissy Teigen s jej povestným dekoltom pútala pozornosť aj na tlačovej konferencii Disney-ABC Channel.
debata

Projekt FABLife, v ktorom bude mať hlavné slovo iná známa exmodelka, Tyra Banks, spojí päť známych tvárí, ktoré budú komentovať život celebrít a svet šoubiznisu. Na utorňajšom stretnutí s médiami popri Banksovej pútala najviac pozornosti práve príťažlivá 29-ročná rodáčka z Utahu.

Dôvodom však okrem jej nákazlivého smiechu a zmyslu pre humor bol aj outfit, ktorý si na túto príležitosť vzala. Nohavicový overal na traky s všitou podprsenkou totiž nedal veľa šancí predstavivosti a Teigenovej vnady odhalil v plnej kráse.

Modelka a moderátorka Chrissy Teigen... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Chrissy Teigen Modelka a moderátorka Chrissy Teigen predstavila nový program Fablife. A pútala pozornosť bujným dekoltom.

V istých momentoch to dokonca vyzeralo, že odev zlyhá a objektívy sa dočkajú aj čohosi viac. Pre manželku speváka Johna Legenda by to však pravdepodobne nebol žiaden problém. Tento rok už viackrát pózovala celkom nahá a vyhlásila, že svoje telo má rada.

Na spomenutej konferencii tiež priznala, že už začala uvažovať nad založením rodiny, hoci doposiaľ s manželom žili striedavo na oboch stranách USA. „Dnes som už pripravená mať rodinu a nazvať mojím domovom Los Angeles,“ vyhlásila Teigen. Pri jej stúpajúcej popularite však čas ukáže, či to so zakladaním rodiny myslí vážne, alebo sa ešte viac sústredí na kariéru.

Príťažlivá Chrissy Teigen. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Chrissy Teigen Príťažlivá Chrissy Teigen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #rodina #Chrissy Teigen #šou #dekolt #moderátorka #Fablife

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....