Strýko Jesse, kde máš nohavice? 52-ročný Stamos sa chváli na webe

Herec John Stamos patril kedysi medzi miláčikov ženského publika. Ani po prekročení päťdesiatky však početnú základňu svojich fanúšičiek nesklame.

20.08.2015 17:28
debata
Herec John Stamos. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herec John Stamos. Herec John Stamos.

Keď jeden z hrdinov seriálu Plný dom oslávil v stredu 52. narodeniny, na Twitteri ponúkol svojim priaznivcom netradičný „darček“ – záber zo súkromia, na ktorom len v spodnej bielizni oblieka nohavice.

„V 52 rokoch, dôkaz, že nohavice si na moje spodky obliekam ako každý iný,“ komentoval Stamos, pravdepodobne s narážkou na to, že po určitom veku si už muž musí sadnúť, keď si chce obliecť nohavice.

Fešný herec však potvrdzuje, že zrelý vek mu neubral z jeho šarmu a sexepílu, hoci mu pribudlo pár vrások a v uplynulých rokoch prekonal aj náročnejšie obdobia života. Tento rok v júni ho zatkli pre jazdu pod vplyvom návykových látok. Stamos sa následne prihlásil na liečenie. Po návrate z neho sa už vrhol na nakrúcanie pokračovania spomenutého seriálu Plný dom, v ktorom kedysi stvárňoval milovaného strýka Jesseho.

V tejto úlohe sa na televízne obrazovky vráti aj tentoraz v projekte Ešte plnší dom. Chýbať však budú predstaviteľky najmenšieho dieťaťa rodiny Tannerovcov – Michelle Tannerovej. Dvojčatá Mary-Kate a Ashley Olsenové, ktoré ju kedysi stvárňovali na striedačku, sa nedohodli s producentami novej verzie seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #nakrúcanie #oslava #Plný dom #John Stamos #strýko

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...