Fakt som sa nezľakol sexu, hovorí fešák Hunnam o úlohe v erotickom hite

Mal stvárniť Christiana Greya, jedného z najvysnívanejších mužov posledných rokov vo filmovej adaptácii románu Päťdesiat odtieňov sivej. Od projektu nakoniec odskočil.

11.09.2015 16:58
debata
Herec Charlie Hunnam na premiére záverečnej... Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Charlie Hunnam Herec Charlie Hunnam na premiére záverečnej série seriálu Zákon gangu.

Herec Charlie Hunnam, ktorého mohli diváci vidieť napríklad vo filme Ohnivý kruh či seriáli Zákon gangu, však vysvetlil, že dôvodom nebola erotika, z ktorej by mal strach. „Panuje všeobecné presvedčenie, že som od toho projektu odstúpil kvôli explicitnej povahe sexuálnych scén vo filme,“ uviedol Hunnam v rozhovore pre magazív V Man. „Ale viete, mal som osemnásť, keď som mal osemnásť, bol som celkom nahý a mal análny sex v národnej televízii, takže to asi nebude dôvod,“ pokračoval s humorom plavovlasý fešák.

Hunnam totiž narážal na jednu z prvých svojich úloh – rolu gay študenta v desaťdielnom seriáli Queer as folk, ktorý v roku 1999 vysielali vo Veľkej Británii.

Dôvodom, prečo napokon nehral Greya po boku momentálne veľmi populárnej Dakoty Johnsonovej, boli ďalšie projekty. Musel totiž dokončiť seriál Zákon gangu a tiež ho obsadili do nového filmu Guillerma del Tora Crimson Peak. „Ľudia mi hovorili, či som sa zbláznil. Že Guillermo má dosť času na preobsadenie úlohy a že ide len o štvrtú hlavnú postavu. Ale ja dal Guillermovi moje slovo. Je to priateľ, už som s ním nakrúcal (pozn.redakcie: film Ohnivý kruh) a dal som mu moje slovo. Som hrdý na to, že dokážem byť profesionálny a dodržať, čo som sľúbil. To pre mňa znamená veľmi veľa,“ vysvetlil ešte Hunnam, pričom dodal, že odmietnuť rolu v spomenutom erotickom filme bolo napriek tomu pre neho ťažké.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #dôvod #Charlie Hunnam #Päťdesiat odtieňov sivej #odstúpenie

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....