Amanda Seyfried si zahrá v nových častiach Mestečka Twin Peaks

Americká herečka Amanda Seyfried sa predstaví v nových častiach seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991). Informoval o tom portál TV Line, podľa ktorého by sa mala 29-ročná rodáčka z Allentownu v Pensylvánii objaviť v jednej z hlavných úloh.

21.09.2015 09:20
Amanda Seyfried Foto: ,
Herečka Amanda Seyfried.
debata

Americká televízna spoločnosť Showtime chce divákom a diváčkam ponúknuť 18 nových epizód. Počas diskusie, ktorá sa konala v máji v rámci festivalu hororu Crypticon v americkom Seattli, to vyhlásili Sheryl Lee a Sherilyn Fenn.

Predstaviteľky ženských úloh v mysterióznom seriáli tiež prezradili, že hudbu pre nové časti skomponuje Angelo Badalamenti, ktorý spolupracoval aj na pôvodných epizódach a ďalších snímkach režiséra Davida Lyncha. Okrem toho herečky uviedli, že tvorcovia nakrútia nové časti aj v kaviarni Twede's Cafe, ktorú rovnako ako pri pôvodných epizódach prebudujú na Double R Diner.

Seriál o záhadách a tajomstvách malého mesta, v ktorom zavraždili krásnu Lauru Palmer, získal v roku 1991 Peabody Award a tri Zlaté glóbusy. Na konte má aj dve ceny Primetime Emmy z roku 1990. V prvých dvoch sériách sa okrem spomínaných Lee a Fenn predstavili napríklad aj Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer alebo Lara Flynn Boyle. O zámere nakrútiť nové časti obľúbeného seriálu informoval Lynch vlani v októbri. Neskôr síce oznámil, že z projektu odchádza pre nedostatok financií, no napokon v máji potvrdil prácu na nových častiach. Verejnosti ich chcú predstaviť na budúci rok.

Epizódy majú byť pokračovaním, ktoré sa bude odohrávať v súčasnosti. V pripravovanom projekte, ktorého tvorcami sú David Lynch a Mark Frost, si znovu zahrajú Sherilyn Fenn, Sheryl Lee, Kyle MacLachlan, Dana Ashbrook a Catherine E. Coulson.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Seyfried #rola #Mestečko Twin Peaks

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Nezabúdajte na raňajky, bude sa vám cez deň lepšie pracovať.
Či už pracujete z domu alebo v práci snažte sa...