Kmotríková sa vracia do správ: Nechcem, aby ma brali ako chorú ženu!

Trojmesačná vynútená pauza sa pre moderátorku Adrianu Kmotríkovú končí. V pondelok večer ju diváci znovu uvidia na televíznej obrazovke v hlavnej spravodajskej relácii.

05.10.2015 11:37
debata
Moderátorka Adriana Kmotríková. Foto: TV JOJ
Moderátorka Adriana Kmotríková. Moderátorka Adriana Kmotríková.

Štyridsaťpäťročná blondínka, ktorú pred pár mesiacmi museli operovať pre nález nádoru na mozgu a ktorá momentálne podstupuje chemoterapeutickú liečbu, sa vraj sama rozhodla pre návrat do práce. Dôvodom podľa nej je akési zaradenie sa do normálneho života.

Ako Kmotríková uviedla pre server Topky.sk, nechce aby ju diváci vnímali nejako špeciálne. „Bola by som rada, keby si diváci čím skôr zvykli, aby ma brali ako normálnu spravodajkyňu a nie ako chorú ženu,“ uviedla pre portál.

Kmotríková absolvovala operáciu mozgu začiatkom júla. Prvé zdravotné ťažkosti sa pritom u nej objavili len mesiac predtým. Ako sama uviedla, prišlo jej nevoľno počas vysielania. Z rutinného vyšetrenia odrazu vyplynulo, že je vo veľkom ohrození. Týždeň po operácii opustila blondínka nemocnicu, aby bola v domácej starostlivosti. Keďže sa stará o deti Lindu a Tomáša, pomoc jej poskytli predovšetkým rodičia, ktorí za ňou pricestovali z Košíc.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #návrat #nádor #diváci #správy #Adriana Kmotríková #chorá

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...