Životnú rolu z rúk nepustí! Rooney Mara chce byť znovu Lisbeth

Herečku Rooney Mara preslávilo hneď niekoľko filmových úloh, ale jednou z najznámejších je nepochybne Lisbeth Salanderová.

16.11.2015 00:00
debata
Herečka Rooney Mara v kreácii Alexander McQueen. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Rooney Mara v kreácii Alexander McQueen. Herečka Rooney Mara v kreácii Alexander McQueen.

Hlavná hrdinka filmovej adaptácie slávneho švédskeho krimi Muži, ktorí nenávidia ženy bola pre hollywoodsku hviezdu skutočným prelomom v kariére a od tohoto momentu sa jej ponuky len tak sypali. Hoci pôvodne sa tvrdilo, že žiadne pokračovanie sa nechystá, opak je vraj pravdou.

Hollywoodom sa už šíria reči, že produkčná spoločnosť by chcela nakrútiť aj ďalší film zo série podľa knižnej trilógie od Stiega Larssona. Zároveň sa však objavili aj dohady, že Lisbeth preobsadia. Mala ju vraj hrať švédska herečka Alicia Vikander.

Herečka Helen Mirren.
Herec Finn Wittrock.
+19Herec Idris Elba.

Podobné klebety však vyvrátila sama Mara, keď pre televíziu E!News uviedla, že pokračovanie bude robiť ona sama. „Pokiaľ viem, hrám v tom ja. Ak mi niekto neoznámi niečo iné,“ uviedla čiernovlasá herečka, ktorá sa cez víkend objavila na vyhlásení cien Governors Awards v Los Angeles. Bola neprehliadnuteľná aj vďaka svojmu stylingu – v šatách Alexander McQueen vyzerala doslova ukážkovo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Rooney Mara #rola #adaptácia #Lisbeth Salander

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...