Kyprá blondínka z obálok je pred kamerami ako doma. Čo ju čaká?

Americká modelka a herečka Kate Upton sa predstaví po boku Jamesa Franca a Josha Hutchersona v pripravovanej snímke The Disaster Artist.

09.12.2015 16:11
Kate Upton Foto: ,
Topmodelka Kate Upton.
debata

Novinka zobrazí príbeh o zákulisí nakrúcania kultového filmu The Room (2003). O réžiu sa postará samotný Franco podľa scenára Scotta Neustadtera a Michaela H. Webera, ktorí sa podieľali na filmoch ako napríklad The Spectacular Now (2013) či Na vine sú hviezdy (2014).

Autori snímky zatiaľ neuviedli, koho by mala 23-ročná rodáčka z Michiganu stvárniť. Franco si ale zahrá Tommyho Wiseaua, režiséra a hlavného protagonistu filmu The Room. Hutcherson sa zas ujme roly herca Philipa Haldimana, ktorý v kultovej snímke stvárnil Dennyho.

Herecké obsadenie dopĺňajú aj Seth Rogen a Francov mladší brat, Dave. Nakrúcanie sa malo začať v pondelok 7. decembra v Los Angeles. Dátum uvedenia filmu na trh však zatiaľ nie je známy.

Pre Kate Uptonovú nejde o prvú filmovú príležitosť. Ukázala sa vo filmoch Majstrovský plán (2011), Traja hlupáci (2012) či Jedna za všetky (2014).

Blondínka sa však preslávila najmä vďaka tomu, že dva razy po sebe, v rokoch 2012 a 2013, zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Práve tento magazín ju v roku 2011 vyhlásil za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho čísla, čím jej pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivej­ších žien.

Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov, napríklad na titulke Vanity Fair k jeho 100. výročiu. Ďalšia snímka, v ktorej sa predstaví, nesie názov The Layover a do kín by mala prísť budúci rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #film #modelka #Kate Upton #The Disaster Movie

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...