Chystá sa remake filmu Hriešny tanec. Toto je nová Baby!

Romantická dráma Hriešny tanec (1987) sa dočká nového spracovania. Postará sa o to americká spoločnosť Lionsgate TV.

12.12.2015 10:00
debata
Herečka Abigail Breslin. Foto: SITA/AP, John Shearer
Abigail Breslin Herečka Abigail Breslin.

V pripravovanom trojhodinovom filme sa ako Baby predstaví herečka a speváčka Abigail Breslin. O réžiu sa má postarať Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze.

Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujme úlohy jednej z výkonných producentiek. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC, hoci dátum premiéry nie je zatiaľ známy. Tvorcovia nezverejnili ani meno herca, ktorý stvárni Johnnyho.

Snímka Hriešny tanec priniesla príbeh mladej Baby, ktorá s rodičmi a sestrou prichádza do hotela na prázdniny. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére.

Skladbe (I've Had) The Time Of My Life z filmu udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímka Hriešny tanec 2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #remake #Hriešny tanec #Abigail Breslin

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...