Bráni sa kritike fanúšikov! Batman a Superman ukážu oveľa viac

Americký režisér Zack Snyder ubezpečil fanúšikov a fanúšičky, že očakávaná snímka Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti prinesie viac, ako zobrazuje trailer.

11.01.2016 09:20
Zack Snyder a jeho manželka, producentka... Foto: ,
Režisér Zack Snyder a jeho manželka, producentka Deborah Snyder na premiére filmu Muž z ocele.
debata

Štyridsaťdeväťročný filmár tak urobil po tom, čo viacero divákov kritizovalo najnovší trailer filmu tvrdiac, že prezrádza príliš veľa. “Je fajn, že fanúšikovia si myslia, že je v ňom toho priveľa a ja oceňujem ľudí, že nechcú vedieť viac, no vo filme je mnoho vecí, o ktorých ešte nevedia,” povedal rodák z mesta Green Bay vo Wisconsine pre portál MTV News.

Ako tiež filmár prezradil, Lex Luthor, ktorého v snímke stvárňuje Jesse Eisenberg, sa vo filme objaví omnoho viac a v inom svetle. “V traileri sa predstavil veľmi špecifickým spôsobom. Vo filme je miliónkrát viac sofistikovanejší. Ale to je tá zábavná stránka veci. Idete do kina, aby ste videli kontext a pochopili hĺbku,” uviedol režisér.

Snímka Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti sa má do slovenských kín dostať 24. marca. Úlohu Supermana si v nej zopakoval Henry Cavill, ktorý sa v tejto úlohe po prvý raz predstavil v titule Muž z ocele (2013). Batmana hrá Ben Affleck.

Okrem toho sa vo filme objavia Gal Gadot ako Wonder Woman a spomínaný Jesse Eisenberg. Obsadenie filmu dopĺňajú Jason Momoa (Aquaman), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred) alebo Laurence Fishburne (Perry White).

debata chyba
Viac na túto tému: #obhajoba #Batman vs. Superman #trailer #Zack Snyder

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...