Efron verzus De Niro? Súboj tehličiek a generácií láka do kín

Herec Zac Efron je už roky idolom mladých žien. Od čias účinkovania v televíznom Hugh School Musical síce už ubehlo dosť času, ale fanúšičiek mu neubudlo. Akurát mnohé vyrástli.

21.01.2016 00:00
debata
zväčšiť Herec Zac Efron (vľavo) ako Jason Kelly a... Foto: SITA/AP, Bob Mahoney
Zac Efron (vľavo) ako Jason Kelly a Robert De Niro Herec Zac Efron (vľavo) ako Jason Kelly a Robert De Niro ako jeho starý otec Dick Kelly vo filme Dedo je lotor.

Aj dnes však Efron patrí medzi sexuálne idoly ženskej generácie. V novom filme pod názvom Dedo je lotor, ktorý vo štvrtok vstupuje aj do slovenských kín, ponúkol 28-ročný herec priehrštie momentov, ktoré potešia dámy aj niektorých pánov.

Jednou z takýchto scén je aj pózovanie hore bez na divokej študentskej párty, ktorá sa koná v Amerike v rámci jarných prázdnin. Efron, ktorý je športovým nadšencom a svoje telo pravidelne podrobuje tvrdým tréningom, vyzerá na záberoch ako vytesaný z kameňa.

Ani jeho výrazne starší kolega, herec Robert De Niro, ktorý stvárnil vo filme hrdinovho starého otca, sa nemá za čo hanbiť. Niekdajší hrdina filmu Zúriaci býk sa aj vo svojom veku udržiava vo forme.

Ak chcete vedieť, ako dopadne súboj dvoch generácií na filmovom plátne, budete si musieť zájsť do kina. Ale jedno je isté – Efrona určite ešte v pár filmoch vyzlečeného uvidíme. Veď to je často aj hlavné lákadlo jeho snímok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Robert De Niro #Zac Efron #tehličky #Dedo je lotor

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...